HDD bad sector sorunu

Özdemir.

Kilopat
Daha fazla  
1 Aydır gözle görülür performans kaybı yaşadığım için diskimi bugün kontrol ettim ve bad sector çıktı.

HDD Regenerator ile tarattığımda da 1 adet bad sector buldu fakat cmd ya da powershell'de tarama yaptığımda olumsuz bir şey çıkmadı.

Bunu izole etme veya benzeri bir şey yapma şansım var mı? Çünkü bu aralar yeni bir disk alma şansım yok.

Healt.png

Error Scan.png

Son düzenleme:
Bir tane bad sector fiziksel değil ise o kadar performans kaybı yaşatacağını sanmıyorum. Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmeyi ve Windows disk temizleme'yi başlatmayı deneyin. CCleaner yazılımını öneririm temizlik için.

Bir tane bad sector fiziksel değil ise o kadar performans kaybı yaşatacağını sanmıyorum. Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmeyi ve Windows disk temizleme'yi başlatmayı deneyin. CCleaner yazılımını öneririm temizlik için.

Dediğin gibiymiş. Windows disk temizleme ve manuel temizlemeyi denemiştim onlar yaramadı ama CCleaner'ı sen dedikten sonra indirdim sağlam bir temizlik yaptım, ardından bir kere daha HD Tune Pro'da tarattım temiz çıktı.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı