HDD Bad Sector

Tairek

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi HDD'yi tarattım ve 2 tane kırmızı, 3 tane de gri şeyden çıktı. Şey diyorum çünkü pek bir bilgim yok. Herhangi bir sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hdd en de 2 tane bad sector baya yavaslatıyo 3 tane yanı 381 3 le carp o kadar hata var kullanamıcaksın o kadar

hdd en de 2 tane bad sector baya yavaslatıyo 3 tane yanı 381 3 le carp o kadar hata var kullanamıcaksın o kadar
Tam olarak anlayamadım. Yavaşlatıyor derken ki yazdığınız cümleyi anlayamadım.Dediğim gibi pek bir bilgim yok . Peki çözümü var mı bunun ?

Low level format dene belki kendine gelir birazda olsa ama ilerde değiştirin sonuçta low level format kendine getirsede tamamen gitmez geri gelme ihtimali yüksek sorunsuz HDD göre.

Current pending sectör önemli bir hatadır. Disk yakın zamanda darbe aldı mı?

Hayır. Laptop kullanıyorum fakat hep bir soğutucunun üstünde ve neredeyse hiç kucağıma falan almadım. Sabit duruyor çoğu zaman. O yüzden darbe alacağını pek düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…