HDD bağlantısı kesiliyor

Goldact

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken özellikle FIFA 21 Fut modunda oyundan atıyor ve yerel disk D açılıyor. Anladığım kadarıyla hard disk bağlantısı kesiliyor. SATA girişlerini değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun oynarken özellikle FIFA 21 Fut modunda oyundan atıyor ve yerel disk D açılıyor. Anladığım kadarıyla hard disk bağlantısı kesiliyor. SATA girişlerini değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle birden fazla sabit disk kullanıyorsanız sata güç bağlantılarını ve sata-anakart kablolarını kontrol edin. Gerekirse değişim sağlayın. Sonrasında sabit disklerinizin sağlık durumunu kontrol edin ve geri dönüş sağlayın.

Oyun oynarken özellikle FIFA 21 fut modunda oyundan atıyor ve yerel disk D açılıyor. Anladığım kadarıyla hard disk bağlantısı kesiliyor. SATA girişlerini değiştirdim ancak sorun hala devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam hard disk bağlantısı kopmaz. Koparsa 10 saniye içinde bilgisayar kapanır. Siz oyunu indirdiğiniz Steam veya Epic Games'ten dosyaları doğrulatın. Bir de test yaptırın.

Hocam hard disk bağlantısı kopmaz. Koparsa 10 saniye içinde bilgisayar kapanır. Siz oyunu indirdiğiniz Steam veya Epic Games'ten dosyaları doğrulatın. Bir de test yaptırın.
windows ssd de kurulu oyunlarım ise hdd de oyundan atıp yerel disk d yi açınca aklıma bağlantı kopabileceği geldi.
Bad Sector taraması yaptım ve sorun gözükmedi.
Aynı sorun steam üzerinden oyun indirmeye çalışırken olmaya başladı. Disk yazma hatası veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı