ISONE Decapat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 6 11 Aralık 2021 #1 Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim.
Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 11 Aralık 2021 #2 ISONE dedi: Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Kablolarda bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
ISONE dedi: Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Kablolarda bir sorun olabilir.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Aralık 2021 #3 ISONE dedi: Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Marka model? HD sentinelden disk raporu ve Smart verilerini atın. Artı 0 Eksi
ISONE dedi: Merhabalar. 2 gün önce 240 GB HDD aldım. Ara sıra kayboluyor ve içine bir şey yükleyemiyorum. Sebebi ne olabilir? Direkt taktim, bir şey yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Marka model? HD sentinelden disk raporu ve Smart verilerini atın.
KS KS ISONE Decapat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 6 11 Aralık 2021 #4 Anunswin dedi: Kablolarda bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablolar sıfır. 1. HDD'ye takıp denedim. Arrandale0 dedi: Marka model? HD sentinelden disk raporu ve Smart verilerini atın. Genişletmek için tıkla... Marka Western Digital. HD Tune 30 GB'da 14 kırmızı var. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Anunswin dedi: Kablolarda bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablolar sıfır. 1. HDD'ye takıp denedim. Arrandale0 dedi: Marka model? HD sentinelden disk raporu ve Smart verilerini atın. Genişletmek için tıkla... Marka Western Digital. HD Tune 30 GB'da 14 kırmızı var.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Aralık 2021 #5 ISONE dedi: Kablolar sıfır. 1. HDD'ye takıp denedim. Marka Western Digital. HD Tune 30 GB'da 14 kırmızı var. Genişletmek için tıkla... Senin HDD bayağı çöp sanırım. Artı -1 Eksi
ISONE dedi: Kablolar sıfır. 1. HDD'ye takıp denedim. Marka Western Digital. HD Tune 30 GB'da 14 kırmızı var. Genişletmek için tıkla... Senin HDD bayağı çöp sanırım.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Aralık 2021 #6 ISONE dedi: Kablolar sıfır 1. HDD'ye takıp denedim. Marka Western Digital HD Tune 30 GB da 14 kırmızı var. Genişletmek için tıkla... Resim atın. HD Sentinel Smart raporlarını atmazsanız buradan bir şey anlaşılmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
ISONE dedi: Kablolar sıfır 1. HDD'ye takıp denedim. Marka Western Digital HD Tune 30 GB da 14 kırmızı var. Genişletmek için tıkla... Resim atın. HD Sentinel Smart raporlarını atmazsanız buradan bir şey anlaşılmaz.
KS KS ISONE Decapat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 6 11 Aralık 2021 #7 502065 dedi: Senin HDD bayağı çöp sanırım. Genişletmek için tıkla... Perşembe günü aldım, iade mi edeyim? Artı 0 Eksi
502065 dedi: Senin HDD bayağı çöp sanırım. Genişletmek için tıkla... Perşembe günü aldım, iade mi edeyim?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Aralık 2021 #8 ISONE dedi: Perşembe günü aldım kanka iade mi edeyim. Genişletmek için tıkla... Siz bunu ciddiye mi aldınız? Bu arkadaş bunu nereden biliyor acaba? Dediğim verileri atarsanız cevap vereceğim. Artı 0 Eksi
ISONE dedi: Perşembe günü aldım kanka iade mi edeyim. Genişletmek için tıkla... Siz bunu ciddiye mi aldınız? Bu arkadaş bunu nereden biliyor acaba? Dediğim verileri atarsanız cevap vereceğim.
KS KS ISONE Decapat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 6 11 Aralık 2021 #9 Arrandale0 dedi: Siz bunu ciddiye mi aldınız? Bu arkadaş bunu nereden biliyor acaba? Dediğim verileri atarsanız cevap vereceğim. Genişletmek için tıkla... bitmesini bekliyorum bitsin atacağım Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Siz bunu ciddiye mi aldınız? Bu arkadaş bunu nereden biliyor acaba? Dediğim verileri atarsanız cevap vereceğim. Genişletmek için tıkla... bitmesini bekliyorum bitsin atacağım
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 11 Aralık 2021 #10 ISONE dedi: Bitmesini bekliyorum bitsin atacağım. Genişletmek için tıkla... Smart verileri için teste gerek yoktur. Test devam ederken CrystalDiskInfo indirip açılan ekrandaki görüntüyü buraya atarsanız test devam ederken bakabilirim. Artı 0 Eksi
ISONE dedi: Bitmesini bekliyorum bitsin atacağım. Genişletmek için tıkla... Smart verileri için teste gerek yoktur. Test devam ederken CrystalDiskInfo indirip açılan ekrandaki görüntüyü buraya atarsanız test devam ederken bakabilirim.