HDD bant ile sabitlenir mi?

Ozan5454545454

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası diğer 2 HDD'imi çıkaramadım ve kasada başka HDD yuvası yok. Çıkaramadım derken şu şekilde 3 vidası var 2'si sağda 1 solda sağdakileri çıkarabildim fakat soldakiler imkansız.

Zemine sabitlerim dersen ve kasayı zaten hiç hareket ettirmem dersen olabilir. Zemine dememin sebebi de sıcaktan bantlar açılırsa boşlukta kalmasın diye.

HDD’nin altına yapışkan yapıştırma ama. Üstten zemine yapışacak şekilde yaparsan yapabilirsin.

Kasanın sol kapağı açılabiliyor olması gerek. Açıp sökebilirsin. Bantla sabitlemeni önermem. Özellikle alttaki açık kısma sakın yapıştırma. Orada CD disk gibi bir şey var. Ona denk gelirse HDD çöp bile olabilir.

Vida oraya takılmış imkansız olmayan bir şekilde ki çıkarılabilir. :) Tahmini olarak söylüyorum kasanızla alakalı bilgi belirtmediğiniz için ancak iki tarafında kapağını açtığınızda muhtemelen vidaya rahat erişebilirsiniz.

Bant konusunda ise çift taraflı bant ile yapabilirsiniz ancak sağlıklı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı