HDD biçimlendirme ve parametre hatası veriyor

onur0355

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
21 senelik içinde fotoğraflar ve videolar olan harddiskim parametre hatası ve disk biçimlendirme hatası veriyor. İçindekiler çok önemli ne yapmam lazım içindekiler gidecek diye korkudan bir şey yapamıyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 senelik içinde fotoğraflar ve videolar olan harddiskim parametre hatası ve disk biçimlendirme hatası veriyor. İçindekiler çok önemli ne yapmam lazım içindekiler gidecek diye korkudan bir şey yapamıyorum şimdiden teşekkürler.

Geçmiş olsun umarım kurtarabilirsin. Sana önereceğim program R-STUDIO Veri Kurtarma Yazılımı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunu denesem olur mu videoluda. Bu program hakkında bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bunu denesem olur mu videoluda. Bu program hakkında bilginiz var mı?

Dostum benim bildiğim program bu. Dediğim gibi daha önce ki deneyimimi kısadan söyledim. Kafa atan ve Windows'un görmediği harddisk'imin içinden bu program sayesinde verileri almıştım.

Hocam tamam umarım hepsini kurtarırım.

Videosunu buldum. Bu program ücretlimi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı