Harici HDD parametre hatası

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Bende 240GB'lik bir SSD var ve yerim yetmediği için bir HDD kabı aldım(önceden HDD takılıydı)ve programlarımı, oyunlarımı rahatlıkla harici HDD'yi takıp oynuyordum.
Sonra beklenen o an geldi. HDD'yi taktığımda böyle bir ekran ve tıkladığımda bazen explorer.exe donuyor. Bazen de basınca parametre hatası alıyorum. Bad sector varsa bunu formatsız kurtarma yapmadan düzeltebilir miyim? Önemli bilgilerim vardı.

bitlocker.JPG

Kurtarma yolu var, bana da olmuştu. 1 TB harddiski şifrelerken yanlışıkla yere düşürmüştüm bir daha taktığımda açılmıyordu. İçindeki verileri kurtarmak için internette bakmadığım yer kalmadı.

iCare Data Recovery Pro ile bilgilerinizi kurtarabilirsiniz. Ben bu program sayesinde resimleri felan aldım sonra da biçimlendirdim ve düzeldi.
Bu arkadaş verileri kurtarıp biçimlendirmiş.
Bunu buldum bu tam bir rehber @Ali Güngör yazdı. Bitlocker Kırma ve Bitlocker Çözümü: Windows 7 - Technopat Sosyal

burda ne yapacağıımı bilmiyorum.Ne yapmalıyım?
verdiğiniz konuya bakacağım.
verdiğiniz konuya bakacağım.

Dosya Ekleri

• disk.JPG
    disk.JPG
    51,2 KB · Görüntüleme: 51
  • soru.JPG
    soru.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 47
Maalesef çözüm olmadı. Bu HDD'ye format atmadan dosya biçimini değiştirsek. Dosya biçimi unknon gözüküyordu. Bitlockeri açtım ve ve HDD içine girerken bilinmeyen dosya biçimi dedi. Değiştirebilir miyiz?
?

Maalesef çözüm olmadı. Bu HDD'ye format atmadan dosya biçimini değiştirsek. Dosya biçimi unknon gözüküyordu. Bitlockeri açtım ve ve HDD içine girerken bilinmeyen dosya biçimi dedi. Değiştirebilir miyiz?

Aomei Partition assistant. Check Partition and Fix Errors with the Help of AOMEI Partition Assistant
Olmazsa buna bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı