Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 3 Mayıs 2020 #1 Şu anda bilgisayarımda 240GB SSD bulunuyor. Ama çok oyun oynayan birisi olarak bu bana yeterli gelmiyor. Eski kasamdan kalma bir HDD var onu takmak istiyorum. Ne yapmam lazim. Ve nasıl takarım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2020
Şu anda bilgisayarımda 240GB SSD bulunuyor. Ama çok oyun oynayan birisi olarak bu bana yeterli gelmiyor. Eski kasamdan kalma bir HDD var onu takmak istiyorum. Ne yapmam lazim. Ve nasıl takarım?
SefaGmssy Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 292 Yer İzmir Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 3 Mayıs 2020 #2 Bu video yardımcı olur umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video yardımcı olur umarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Mayıs 2020 #3 Önce kasaya monte et, sonra SATA data ve power kablolarını bağla. Bu kadar basit. Artı 0 Eksi
KS KS Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 3 Mayıs 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Önce kasaya monte et, sonra SATA data ve power kablolarını bağla. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Peki HDD nin içinde işletim sistemi vs vardı zannedersem sıkıntı çıkarmı? Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Önce kasaya monte et, sonra SATA data ve power kablolarını bağla. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Peki HDD nin içinde işletim sistemi vs vardı zannedersem sıkıntı çıkarmı?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #5 Jake Peralta dedi: Peki HDD nin içinde işletim sistemi vs vardı zannedersem sıkıntı çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Birden fazla HDD kullanıyorsanız ve ikisinde de işletim sistemi yüklü ise sıkıntı çıkarır muhtemelen. Artı 0 Eksi
Jake Peralta dedi: Peki HDD nin içinde işletim sistemi vs vardı zannedersem sıkıntı çıkarmı? Genişletmek için tıkla... Birden fazla HDD kullanıyorsanız ve ikisinde de işletim sistemi yüklü ise sıkıntı çıkarır muhtemelen.
KS KS Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #6 Osman Tuç dedi: Birden fazla HDD kullanıyorsanız ve ikisinde de işletim sistemi yüklü ise sıkıntı çıkarır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece SSD kullanıyorum. HDD'yi taksam bir şey olur mu? Çünkü onda da işletim sistemi yüklü galiba. Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Birden fazla HDD kullanıyorsanız ve ikisinde de işletim sistemi yüklü ise sıkıntı çıkarır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece SSD kullanıyorum. HDD'yi taksam bir şey olur mu? Çünkü onda da işletim sistemi yüklü galiba.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #7 Jake Peralta dedi: Hayır. Sadece SSD kullanıyorum. HDD'yi taksam bir şey olur mu? Çünkü onda da işletim sistemi yüklü galiba. Genişletmek için tıkla... Siz her ihtimale karşı sıfırlayın derim. Artı 0 Eksi
Jake Peralta dedi: Hayır. Sadece SSD kullanıyorum. HDD'yi taksam bir şey olur mu? Çünkü onda da işletim sistemi yüklü galiba. Genişletmek için tıkla... Siz her ihtimale karşı sıfırlayın derim.
KS KS Jake Peralta Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 818 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #8 Osman Tuç dedi: Siz her ihtimale karşı sıfırlayın derim. Genişletmek için tıkla... Kendim yapabilir miyim bu işlemi yoksa bir bilenemi yaptiriyim? Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Siz her ihtimale karşı sıfırlayın derim. Genişletmek için tıkla... Kendim yapabilir miyim bu işlemi yoksa bir bilenemi yaptiriyim?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #9 Jake Peralta dedi: Kendim yapabilir miyim bu işlemi yoksa bir bilenemi yaptiriyim? Genişletmek için tıkla... Zor birşey değil ama komşunuz falansa yaptırın size kalmış. Artı 0 Eksi
Jake Peralta dedi: Kendim yapabilir miyim bu işlemi yoksa bir bilenemi yaptiriyim? Genişletmek için tıkla... Zor birşey değil ama komşunuz falansa yaptırın size kalmış.