Sata kablosunu anakart üzerinde farklı sata girişlerine takmayı deneyin. Geçenlerde ben de okuldaki eski bilgisayara SSD takayım dedim. Sata girişleri çalışmadı bir türlü. Sonrasında CD-ROM'un sata kablosunu çıkartıp oraya takınca okudu SSD'yi. O şekilde deneyin bi.Selamlar sistemimde 1 SSD ve 1 HDD vardı buna ek 2. el bir HDD aldım. Fakat bilgisayarım düzgün görmüyor bazen saçma sapan semboller ile çıktı o kadar Windows SSD olduğu halde açılışı süresi biraz uzadı.
Selamlar sistemimde 1 SSD ve 1 HDD vardı buna ek 2. el bir HDD aldım. Fakat bilgisayarım düzgün görmüyor bazen saçma sapan semboller ile çıktı o kadar Windows SSD olduğu halde açılışı süresi biraz uzadı.
Hocam pc's bağlı degil mi buSATA kablosunu kontrol eder misiniz?
Sata kablosunu anakart üzerinde farklı sata girişlerine takmayı deneyin. Geçenlerde ben de okuldaki eski bilgisayara SSD takayım dedim. Sata girişleri çalışmadı bir türlü. Sonrasında CD-ROM'un sata kablosunu çıkartıp oraya takınca okudu SSD'yi. O şekilde deneyin bi.Selamlar sistemimde 1 SSD ve 1 HDD vardı buna ek 2. el bir HDD aldım. Fakat bilgisayarım düzgün görmüyor bazen saçma sapan semboller ile çıktı o kadar Windows SSD olduğu halde açılışı süresi biraz uzadı.
Hocam bu yazıyı yaptıktan sonra görmem pekiSata kablosunu anakart üzerinde farklı sata girişlerine takmayı deneyin. Geçenlerde ben de okuldaki eski bilgisayara SSD takayım dedim. Sata girişleri çalışmadı bir türlü. Sonrasında CD-ROM'un sata kablosunu çıkartıp oraya takınca okudu SSD'yi. O şekilde deneyin bi.
Rica ederim. Sevindim çözüldüğüneHocam bu yazıyı yaptıktan sonra görmem pekiterledim resmen teşekürller
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.