Doğru taktığına emin misin? Temassızlık var gibi.Anakart: MSI MAG650 Tomahawk Wi-Fi
Birkaç gün önce HDD BIOS'ta gözüküyordu. HDD'yi diğer 2. PC'ye takmam gerekti ve bugün geri 1. PC'ye taktığımda BIOS'ta gözükmüyor.
sata kablosu 2.pcde kullandığım ile aynısı yani hdd'in girşinde problem olamaz onun dışında ana kartta tam oturduğundan eminim fakat bugün bios sıfırlamayı denedim ve sata_A1 portuna gözüktü sonra kasayı kapatıp pcyi açtığımda gözükmüyordu.Doğru taktığına emin misin? Temassızlık var gibi.
kablolarda sıkıntı yok bios pilide heat kitle kapalı çıkaracak ekipmanda yanımda yok malesefKabloların sağlam takıldığından emin olun, olmazsa BIOS pilini 15 dakika çıkarın sonra tekrar takın
denedim.malesef sonuç aynıBaşka kablo ile deneyebilir misiniz
pc boşta ama açık konumdayken hdd'yi biraz kurcalasam pc görene kadar sorun olur mu sence ?Başka kablo ile deneyebilir misiniz
sorun güç yetmemesi ama nasıl çözücem bilmiyorum.diğer pcdeki sata güç kablosundan güç alıp sata6g kablosunuda diğer pcye takınca çalıştıEvet. Sağlıklı bir şey olmaz. Çıkartıp takarken PSU'yu bile kapatın mümkünse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.