HDD BIOS'ta gözüküyor ancak Windows'da gözükmüyor

Abi ben hardiski hurdacıya vermişim kusura bakma :). Cd room da çalışmıyordu test etmiştim lazım olurmu diye. O zaman çalışmamıştı şimdi garip şekilde çalıştı bu nasıl iş anlamadım.
Disk yöneticinden "Eylem" oradanda "diskleri yeniden tara" basarmısın bi dene şansını.

Günaydın.
Abi diski buldum. Hurdacıya vermemişim. Yalnız 3-4 defa bilgisayar bile açılmadı takınca. Uğraştım uğraştım. Post ekranında kalıyordu. Daha önceleri bilgisayar açılıyordu ama görmüyordu. Hot Plug ayarını yaptım biostan. Sata ayarlarında. (diski bilgisayar çalışıyorken çıkarıp takabilme özelliği) . Gene açılmadı bilgisayar. En son post ekranında elektrik kestim. Bios hatası verdi bilgisayar. F1 ile setupa girmemi istedi. Bir de baktım biosta gözüküyor. Bilgisayarı açtım hemen açıldı normal şekilde. İçindekilerde duruyor. Fotoda attım. Diskim yaşlanmış bu arada. Sende bios default yapıp denesene.
Bu disklerle yıllarca oyun oynadım 40+ derecelerde çalıştı 12 yıl olmuş hala çalışıyor :) 1 sektör bozuk gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    183,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Ads2ız.jpg
    Ads2ız.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı