HDD bipliyor

Ja'Hyun

Hectopat
Zamanında bir adet PC topladım ve 1 sene kadar kullandım. Sonrasında HDD hata vermeye başladı. Bildiğiniz "bip-bip" sesleri çıkartıyordu. Bir ara D klasörünü görmemeye başladı ve PC'yi güvenli modda başlatıp D klasörünü (HDD klasörü) sıfırlayınca bir ay kadarlığına düzeldi ve aynı hatayı yeniden yaptı. Bende başka bir adet aldım. Yeni aldığım sabit disk 1 hafta kadar çalıştı sonrasında yine "bip-bip" hatalarını vermeye başladı. Akabinde garantiye gönderdim. Servis elemanı "Abi bir sorun yok baktım hatalarına vs. ama bulamadım bir şey 3-4 gündür de bende çalıştırıyorum bir hata almadım." dedi. Neden bende oluyor, dedim, voltaj sorunu dedi ama anlamadım. Şimdi bunun sebebi ne olabilir? Arada bir anakart değiştirdim ama ilk sabit diskim eski mobo da hata vermeye başladı ve halihazırda sistemim (C klasörü yani) SSD'de kurulu, problemsiz kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
harddiski kasaya sabit şekilde mi kullanıyorsun ? , güç kablosunun tam takılı olduğundan emin ol harddiskin sectorlerini tarat (hdd sentinel pro,hd tune pro)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı