HDD Birleştirirken "Bu işlem nesne tarafından desteklenmiyor" Hatası

Candy

Hectopat
harici harddiski birleştirmeye çalıştığımda "bu işlem nesne tarafından desteklenmiyor"
s20.gif
hatası alıyorum 1 parçayı tamamen sildim bir parçada ise bilgiler vs. var ve ona sağ tuşla tıklayıp genişlet diyorum. 1-2 adım geçtikten sonra yukarıdaki hatayı alıyorum.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o bölüm nasıl siliniyor? Ben silemedim. Sağ tık yapıyorum sadece yardım seçeneği çıkıyor.
Format atar gibi Boot CD/DVD/USB ile o disk silinebilir.

İşletim sistemi Disk 0'da galiba. Ve Disk 1 eski HDD...
Bu durumda Disk 1'in başındaki MBR bölümünü de silmenizi öneririm.

Eğer Disk 1'deki özel dosyalarınızı Disk 0'a veya başka bir yere geçici olarak yedekleyebiliyorsanız Disk 1'i komple silip temiz bir disk haline getirmenizi öneririm. Bunu da yine Boot diski ile yapabilirsiniz.

Çok basit. disk birleştirici linkteki programı indir ve kurarken sana sunacağı antivirüs saçmalıklarını reddet. Daha sonra bir sayfa ile karşılaşacaksın. Yani kurulumdan sonra.
Ayrılmamış diski ayır. Yani yeni bir disk yarat onan. Herhangi bişey. İçi boş olacak zaten. DAha sonra programa gir ve eklemek istediğin diski seç Yani a yı b ye ekleyeceksen b yi sağ tıkla ve çıkan listede MERGE ye bas. Daha sonra mini ekran çıkacak. Ordan eklemek istediğin diski seçeceksin. Next dedikten sonra da ekleyeceğin diski seçeceksin. ve devam. Solda mini listeden appy diyeceksin ve işte bu kdar.

Eki Görüntüle 302649
[/QUOTE]

Çok basit. disk birleştirici linkteki programı indir ve kurarken sana sunacağı antivirüs saçmalıklarını reddet. Daha sonra bir sayfa ile karşılaşacaksın. Yani kurulumdan sonra.
Ayrılmamış diski ayır. Yani yeni bir disk yarat onan. Herhangi bir şey. İçi boş olacak zaten. Daha sonra programa gir ve eklemek istediğin diski seç yani a yı b ye ekleyeceksen b yi sağ tıkla ve çıkan listede merge ye bas. Daha sonra mini ekran çıkacak. Oradan eklemek istediğin diski seçeceksin. Next dedikten sonra da ekleyeceğin diski seçeceksin. Ve devam. Solda mini listeden appy diyeceksin ve işte bu kdar.

Eki Görüntüle 302649

[/QUOTE]
Merhaba ben merge yi seçtim daha sonra disk seçmek istedim ama izin vermiyor.

Merhaba ben merge yi seçtim daha sonra disk seçmek istedim ama izin vermiyor.
[/QUOTE]
Kanka 5 yıl geçmiş nasıl yapıldığını hatırlamıyorum bile. Sistemler değişti, süreç farklı işleyebilir. Tekrar konu açmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı