MSI Vector 18 HX AI A2XWHG-663XTR Laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan Keremer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 414
Rica ederim dostum yarın gelecek sanırım bu başlık altından bilgi vereceğim. Genelde iade de büyük sitelerde sorun yaşanmıyor. Görüşmek uzere
Eyvallah sağolasın dostum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sıkıntısız gelir ve kullanırsınız. Bildiriminiz bekleyeceğim. hayırlı akşamlar

Rica ederim dostum yarın gelecek sanırım bu başlık altından bilgi vereceğim. Genelde iade de büyük sitelerde sorun yaşanmıyor. Görüşmek uzere
Dostum kusura bakma bir kaç şey daha soracaktım vector 18 ile ilgili
1- USB type a kaç adet var
2- kaç adet hoparlör var ve ses kalitesi nasıl

müsait zamanda cevaplarsan memnun olurum

Son düzenleme:
2 adet a solda 1 adet sağda 2 adet sağda type c
Hoparlör yüksek ses veriyordu müzik olarak test etmedim ama yüksek fan sesine rağmen yarım açmadan yeterli sesi alıyordum. Full ses acilmaz zaten yüksek baya beklentimin ustude geldi ses.

Tekrar teşekkür ederim. Asıl bilmek istediğim bu. İadede sorun olmasın. Ürünü incelerim 2 gün olmadı gönderirirm geri. Vector 17 alırım senin gibi.. Sende ne zaman gelecek bilgisayar. Gelince iyice test edip beni de bilgilendirirsin
Selamlar dostum cihaz geldi bu ay aldığım 3. Msi. 2 tanesini hb üzerinden almıştım bunu amazondan incehesap üstünden aldim. İlk defa 0 geldiğini kutuyu açarken farkettim diğer cihazların kutusunu açarken hissetmemiştim ancak bunun paketlenmesi icindeki ıvır zıvır ve açtıktan sonraki windows yüklemesinden anladım ki diğerleri yüzde 90 iade edilmiş cihazlardi.
Şuan update yapıyor boyut olarak ağırlık olarak vector 18 den çok daha kullanışlı.
Gündüz vakti sağ alt köşede açarken açmaz ışık sizmasi farkettim gün ışığında lamba açıkken bunu görmek ufak rahatsız etti tabi akşam esas bakacağım. Piksel testini yapıp akşam ışık sizmasi görüntüleri ile tekrar bilgi veririm. Ama genel ilk yorumum başarılı paketlenmesi ve cihazda güzel duruyor umarım ışık sizmasi üzmez ölü piksel çıkmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı