Ben casper'dan vazgeçtim, ama bilgisayar performans olarak çok üst seviyede. 5 saniyede windows 8 ekranı geliyor. Fakat bu caddy dediğimiz şey beni yarı yolda bıraktı.
Şimdi 2 seçeneğim var. Sizce hangi yolu izlemeliyim?
1.si 250 sdd yerine 500 veya 750 ssd alıp, caddy devre dışı bırakıcam.
2.si ise casper ucuz fiyata satıp yerine şimdi aşağıda belirttiğim bilgisayarı alacağım çift hdd yuvası var. bu bilgisayar için sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
link:
VATAN COMPUTER - ACER - V3-772G NOTEBOOK CORE
Recep bey bu başlıktaki tek ortak noktamızın, Casper'ın biz ileri seviyedeki kullanıcılar için yetersiz kaldığıdır. Diğer söylediklerinize ise malesef katılamayacağım.
Ben bir programcıyım bugüne kadar hiç bir zaman şu cümleyi söylemedim, devlet neden bizim kodlarımıza destek vermiyor diye.
Technopat, google veya facebook devlet destekleriyle mi bu günlerine geldi? Şu ürünün(caddy) argesini yapabilecek çok sanayici var bu ülkede.
Biz ancak montaj yapabiliriz? Tipik Türk mantığı Amerika'yı tekrar keşfetmeye ne gerek var. Ama unuttuğumuz en önemli nokta Amerika'yı biz değil, Amerikalı'lar keşfetti
Bana şurada dünyayı değiştiren veya yön veren bir Türk keşfi söyleyin, önünüzde saygı ile eğileyim. Önce kafayı değiştirmek lazım. Sonra gerisi gelir...