Çözüldü HDD çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tpx

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
ST1000DM010-2EP102 Seagate
Merhaba. Mevcut HDD yerel disk (D: ) üzerinde bulunuyor. Şu ana kadar bütün oyunlarımı SSD bulunan C diskine kurdum ve alanım tükendi. D diskimdeki 1TB alanı kullanmak istedim ve oyunlarımı oraya yüklemeye başladım ama yüklediğim oyunların hepsi ya açılmadı ya da direkt mavi ekran yedirtti. Eğer donanımsal bir sorun varsa tamire yollayacağım herhangi bir çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ve sürücüler güncel mi? Diğer diski oyunlar için kullandığımda sorunlar oluştu diyorsunuz ama bu tesadüf olabilir. SSD ne durumda baktınız mı?

RAM testi yapın mesela zira kronik mavi ekran hataları genelde RAM'lerden oluyor.

BIOS ve sürücüler güncel mi? Diğer diski oyunlar için kullandığımda sorunlar oluştu diyorsunuz ama bu tesadüf olabilir. SSD ne durumda baktınız mı?

BIOS sürücüleri güncel. C diskini de tarattım. Saglıklı cıktı ayrıca güncel olarak sürekli kullanıyorum ve bir problem yaratmadı.

BIOS'ta XMP açıksa kapatıp denemek te çözüm olabilir.

Hocam CS2 üzerinde deneme yapıyordum oyunu D diskine kurmuştum. Ayarı kapamadan önce çalışmaz iken şu anda çalışıyor. Sanırsam minimal de olsa bir çözüm oldu. Dediğim gibi servise de yollayacağım. Size yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı