HDD Cızırdıyor

Küçük bir Harddisk'ten konuyu tanzimat davasına kadar getirdiniz. Üretim hatası var ise zaten size yeni bir ürün gönderirler. Ya da paranızı geri alırsınız.
Murat kardeşim yada abiciğim benim için pek sorun değil ama babam kullanacak bu notebooku ondan sonra ya kafamda,ya da duvarlarda parçalanacak.

Murat kardeşim yada abiciğim benim için pek sorun değil ama babam kullanacak bu notebooku ondan sonra ya kafamda,ya da duvarlarda parçalanacak.
Ha bide alalı 5 ay kadar olduğu için taksiti tam bitmemiş olabilir bu sorun olurmu?

Ben sizden yaşça küçüğüm. Ancak babanız çok mu sinirli? Bu durumu ona anlatabilirsin? Bu ses onu rahatsız edecek kadar fazla olmaması gerek. Dersiniz ki baba fan çalışıyor.
O yemez ve bu sorunu duyduğunda bana bayağı bir kızar,sinirli olduğunda yakalar ise ya kafamda ya da duvarlarda parçalar.

Bu notebookun altında Seri no'muydu neydi gerekli olan bir kod vardı o da gözükmüyor notebook'un altında?

HDD için ama olay çıkarttınız be... ASUS hdd üretmiyor + disk seside normal... sorun yok!

HDD için ama olay çıkarttınız be... ASUS hdd üretmiyor + disk seside normal... sorun yok!
Kızacaklar ama,HDD'den gelen ses normal ise neden 2007 model laptopumdan o ses gelmiyor?
Notebookda seri numarası yok gibi iyice baktım ama bulamadım.Marka ASUS ise suçlu ASUS,eğer senin elinde olsa bu notebook o içini açtığım gün dayanamaz kırardın!.
Her bir yerinde başka bir şey yazıyor!.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…