HDD çok yavaşladı

SVGSefaTR

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar direkt konuya giriş yapıyorum. HP laptopum bulunmakta. Özellikleri ise i5 8250'u 8 GB RAM 940MX bir sistem. Hard disk 1 ay önce arızalandı.
Ve yenisini aldık ama bu hard diskte bozuluyor galiba çok yavaşladı. Diyeceksiniz "Çok doludur" resimler ile gösterdim zaten boş. Hard disk benckmark testlerde doğru olmuyor diyorsunuz ama yine de söyleyeyim %0 sağlık gösteriyor. Birkaç arkadaşım program önerdi onunda resimlerini koydum uygulamanın adı (Hard Disk Sentinel).gördüğünüz gibi sağlığı %100 gösteriyor ama bence ya laptopta ya da hard diskte sorun var bir önceki harddisktede aynı sorun vardı çözüm nedir?

Ekran görüntüsü 2021-08-20 213837.png

Ekran görüntüsü 2021-08-20 214433.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba arkadaşlar direkt konuya giriş yapıyorum. HP laptopum bulunmakta. Özellikleri ise i5 8250'u 8 GB RAM 940MX bir sistem. Hard disk 1 ay önce arızalandı.
Ve yenisini aldık ama bu hard diskte bozuluyor galiba çok yavaşladı. Diyeceksiniz "Çok doludur" resimler ile gösterdim zaten boş. Hard disk benckmark testlerde doğru olmuyor diyorsunuz ama yine de söyleyeyim %0 sağlık gösteriyor. Birkaç arkadaşım program önerdi onunda resimlerini koydum uygulamanın adı (Hard Disk Sentinel).gördüğünüz gibi sağlığı %100 gösteriyor ama bence ya laptopta ya da hard diskte sorun var bir önceki harddisktede aynı sorun vardı çözüm nedir?

Eki Görüntüle 1143737

Eki Görüntüle 1143744
Hocam bende aynı sorunu HDD ile yaşıyordum. Neden olduğunu bende hala anlayamadım. En sonunda bilgisayarın açılması 15 dakika (şaka değil gerçek) sürünce bıktım ve bir SSD aldım. Sanırım SSD almaktan başka bir çözüm yok (evet biliyorum format atabilirdim ama o da işe yaramadı)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı