İçinde dosya varsa veya sizin içine dosya attığınız diskin hızı yüksekse olabiliyor. Veya bir fosya atarlen bir başka dosyayı daha atmaya çalışmanız hızı düşürüp yükseltebilir.Merhaba arkadaşlar. Benim elimde çok eski bir HDD var, yeni bilgisayarıma takmıştım. Bayadır kullanıyordum ancak şu an bir sorun oluştu. HDD devir düşüp yükseliyor hep.
Sorun nedir acaba?
Hard Disk Sentinel kurup diskin sağlık ve performans değerlerine bakın, tam ekran görüntü eklerseniz yorumlanır.Merhaba arkadaşlar. Benim elimde çok eski bir HDD var, yeni bilgisayarıma takmıştım. Bayadır kullanıyordum ancak şu an bir sorun oluştu. HDD devir düşüp yükseliyor hep.
Sorun nedir acaba?
İndirdim ekran görüntüsünü atıcam buraya hocam.Hard Disk Sentinel kurup diskin sağlık ve performans değerlerine bakın, tam ekran görüntü eklerseniz yorumlanır.
Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com
Hard Disk Sentinel kurup diskin sağlık ve performans değerlerine bakın, tam ekran görüntü eklerseniz yorumlanır.
Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com
İki disk de hafif hasarlı gözüküyor.
Sağolun hocam Teşekkür ederim.İki disk de hafif hasarlı gözüküyor.
Ama açıklama kısmında veri kablosu aktarım hatası o kadar ciddi bir şey değil.
Yine de şöyle olabilir, hataları daha önce bulup o kısımları onarmış (gizlemiş) olabilir, bu işlem diskin farklı bir noktasını adres gösterme şeklinde olduğundan o kısımlarda hız yarı yarıya düşüyor olabilir.
Şu an yavaşlama dışında bir sorun çıkarmıyorsa ara ara sağlığına tekrar bakın, düşüyorsa diski kullanmazsınız. Her durumda bunu ne için kullanıyorsanız, içinde önemli dosya tutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.