bakıyorum hocam 1dk.Bir de buradan da bakar mısınız?![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
Bir an önce önemli verilerinizi yedekleyin sonrasında pişman olmayın.Bu diski sadece depolama olarak kullanıyorum, günlük kullanımda, oyunlarda bana herhangi kötü bir yanı olur mu? Teşekkürler.
Sağlık testi:
Eki Görüntüle 1593046
Bir de buradan da bakar mısınız?![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
sadece oyunlar var sorun olur mu oyun performansına?Bir an önce önemli verilerinizi yedekleyin sonrasında pişman olmayın.
Sadece oyunlar var sorun olur mu oyun performansına?
tamamdır teşekkürlerSıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir anda disk giderse şaşırmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.