HDD Donanım Aygıtı Olarak Gözüküyor

Bluedad

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayara biraz önce format attım. 2 farklı depolama birimim var. Biri SSD diğeri ise 500 GB HDD. Ben sadece C'ye yani SSD sürücüme format atıp Windows 10 yükledim. Fakat şu an diğer HDD, USB aygıtı gibi görünmeye başladı. Ayrıca bilgisayarım kısmında sistem ayrıldı (D: ) Şeklinde bölüm oluştu. HDD E ve F olarak ikiye ayrılmış durumdaydı zaten. Fakat önceden sistem ayrıldı diye bir şey yoktu. Hele ki ikinci resimdeki gibi bir durum hiç olmamıştı. Nerede yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız sevinirim. İlgili ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG
IMG-4850.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara biraz önce format attım. 2 farklı depolama birimim var. Biri SSD diğeri ise 500 GB HDD. Ben sadece C'ye yani SSD sürücüme format atıp Windows 10 yükledim. Fakat şu an diğer HDD, USB aygıtı gibi görünmeye başladı. Ayrıca bilgisayarım kısmında sistem ayrıldı (D: ) Şeklinde bölüm oluştu. HDD E ve F olarak ikiye ayrılmış durumdaydı zaten. Fakat önceden sistem ayrıldı diye bir şey yoktu. Hele ki ikinci resimdeki gibi bir durum hiç olmamıştı. Nerede yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız sevinirim. İlgili ekran görüntülerini de paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 473880Eki Görüntüle 473881
SSD DİSK'e sistem kurarken Windows BOOT dosyalarını 500 GB HDD'nizde oluşturmuş yüksek ihtimalle. DİSK yöneticisinin resimini gönderebilir misin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı