HDD ekleme sonrası M.2 SSD'den bilgisayarı başlatamıyorum

İyi günler arkadaşlar,
XPG SSD ve 1tane HDD takılıydı bilgisayarımda vs Windows SSD üzerine kurulu. Eski bilgisayarımdaki HDD'yi çıkartıp içindeki bilgileri almak için yeni bilgisayarıma taktım fakat o HDD içinde de Windows kuruluymuş ve bilgisayara o HDD üzerinden başladı. Bende HDD'deki gerekli dosyalarımı M.2'ye kopyaladım, restart attım, BIOS'tan M.2'yi öne aldım yine HDD'den başladı. HDD'den Boot'u kapattım bu sefer de reboot and select proper Boot device demeye başladı. HDD'lerin kablosunu anakarttan çıkarıp denedim yine aynı şeyi diyor yani M.2'den başlatmıyor sistemi. HDD'den girip M.2'ye attığım dosyayı geri sildim yine olmadı. HDD girdiğimde M.2 gözüküyor ve içindeki bütün dosyalar da erişilebilir şekilde gözüküyor. Acaba sorun nerede olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu Boot ile ilgili bir olay var adını unuttum.Net bir şey söyleyemiyorum. Önce MSConfig'e girin oradasistem üzerindeki işletim sistemleri yazar. HDD üzerinde olanı silin. Ama öncelikle kendinize USB hazırlayın ne olur ne olmaz. Eğer olmazsa USB üzerinden SSD üzerine yeni sistem kurulumu yapın.

Cevabınız için teşekkür ederim. HDD üzerinden sisteme girip SSD deki dosyalarımı aldım ve format attım mecburen dün akşam 7 gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…