kamikazee16 Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 51 11 Şubat 2020 #1 Güç kaynağı modelim Sharkoon 650W V2 80+, bütün kabloları denedim girmedi harddiske. Nasıl yaparım lütfen yardım? Dosya Ekleri IMG_20200211_190757.jpg 1,8 MB · Görüntüleme: 127 IMG_20200211_190752.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2020
Güç kaynağı modelim Sharkoon 650W V2 80+, bütün kabloları denedim girmedi harddiske. Nasıl yaparım lütfen yardım?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Şubat 2020 #11 BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli. Artı 0 Eksi
BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli.
KS KS kamikazee16 Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 51 11 Şubat 2020 #12 okurbaabana dedi: BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Bozulmuş yani -_- ..... okurbaabana dedi: BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için. Artı 0 Eksi
okurbaabana dedi: BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Bozulmuş yani -_- ..... okurbaabana dedi: BIOS seçeneğinde seçiliymiş zaten özür dilerim, diskin içinde Windows varsa açılır ama yoksa (veya bozulmuşsa) BIOS'a atar, yeniden kurmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplarınız için.