HDD hala alınır mı?

ToXiRR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac 4060 Ti 16 gb
İntel İ5 13400F
Corsair Vengeance 16 GB Ram
WD Green SN350 500GB
Thermaltake S200 TG Kasa 650 Watt Psu
SSD fiyatları çok uçuk, 500GB SSD'im var yetmiyor ekleme yapacağım ama kararsız kaldım. 500GB HDD mi alsam yoksa 2. elde SSD mi arasam? Önerilerinizi bekliyorum.

SSD fiyatları çok uçuk, 500GB SSD'im var yetmiyor ekleme yapacağım ama kararsız kaldım. 500GB HDD mi alsam yoksa 2. elde SSD mi arasam? Önerilerinizi bekliyorum.
Hikayeli oyunlar için HDD hala iş görür. Eğer dosya aktarım veya okuma/yazma için yüksek hız gerektiren işleriniz yoksa HDD almanızı tavsiye ederim.

Hikayeli oyunlar için HDD hala iş görür. Eğer dosya aktarım veya okuma/yazma için yüksek hız gerektiren işleriniz yoksa HDD almanızı tavsiye ederim.

Çok nadir dosyalık işim olur kullanım full oyun üzerine bence rekabetçiler için 500GB SSD yeter bende o yüzden yakınım biraz daha HDD'ye.

Çok nadir dosyalık işim olur kullanım full oyun üzerine bence rekabetçiler için 500GB SSD yeter bende o yüzden yakınım biraz daha HDD'ye.
Bence de öyle. Fazla düşünmeye gerek yok o zaman. Uygun fiyatlı, güvenilir, uzun ömürlü bir HDD alırsanız işinizi görür.

Yeni nesil oyunlar da eziyet ama eski nesil oyunlar veya bazı istisna yapımlar için sıkıntı olmaz HDD. Dead Space Remake, Kingdom Come Deliverance gibi oyunlar eziyet oluyor cidden.

Yeni nesil oyunlar da eziyet ama eski nesil oyunlar veya bazı istisna yapımlar için sıkıntı olmaz HDD. Dead Space remake, Kingdom Come: Deliverance gibi oyunlar eziyet oluyor cidden.

Biraz mecburiyetten vallahi hocam anakartta alacağım ondan SSD'ye bütçe çıkmıyor ikinci ele hafif baktım sağlık yüzde 60 küsurlerde olanlar bile sıfır fiyatın 1000 lira aşağısına falan veriyor ondan dolayı HDD olacak gibi duruyor en kötü ileri zamanda SSD eklerim tekrardan.

SATA SSD bak istersen HDD'den iyi M.2'den ucuz.

Onların da fiyatlar uçuk hocam M.2 SSD'lerle arasında 500-1000 lira arası fark var alabilecek duruma gelirsem M.2 alırım o fiyat farkına SATA değmez diye düşünüyorum gene SATA'larda 3-3.5 olmuş

Onların da fiyatlar uçuk hocam M.2 SSD'lerle arasında 500-1000 lira arası fark var alabilecek duruma gelirsem M.2 alırım o fiyat farkına SATA değmez diye düşünüyorum gene SATA'larda 3-3.5 olmuş.

Evet satıcıya sarı siteden yazıyorum 100TL daha koyarak M.2 SSD alabiliyorum diye, o da bana M.2 al o zaman yazıyor. Şaka gibi. Sorun şu ki, o ilanlar satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı