GeForce NOW HDD hatası veriyor

Arkadaşlar bugün GeForce NOW Gameplus'dan Call of Duty girmek istedim ve bana şu şekilde bir mesaj uyarısı verdi oyun. Ve daha sonra oyuna girdim aşırı fazla yükleme süresi, shaderleri yüklememe gibi sorunlar ortaya çıktı. Can Sungur Dragon Age oyununda da HDD olayı yaşanmıştı ve Turkcell yetkilileri böyle bir şey olmadığını sistemlerin SSD olduklarını savundular, bence bu durum kesinlikle bir yalandan ibaret.

Screenshot_20241130_232757.jpg

Globalden önce Türkiye'de başlamıştı 100 saat olayı aylar önce. Bence yılbaşından sonra getirecekler bizim dediğimiz 2024 için geçerliydi diyecekler. Global için de yılbaşında başlıyor bu arada.

Evet dostum dediğin gibi önceden bu saat sınır olayını Türkiye'ye getirmeye çalıştılar ama eleştiriler falan filan diye geri adım attılar ve getirmediler. 2024 yılında sonra sınır gelirse ve böyle bir açıklama gelirse hiç şaşırmam doğrusu.

Yeni gelişme, bu durumu mail yoluyla GeForce NOW Gameplus'a anlattım adamların yorumuna gülmekten öldüm. Adamların yorumu: Merhaba,

Sunucudaki tüm ekran kartları RTX teknolojisini desteklemektedir.
Ancak sunucudaki yüksek performanstaki ekran kartları sanallaştırma yoluyla birçok kişinin aynı anda kullandığı birden fazla grafik kartını meydana getirir ve NVIDIA oynanan oyunun gerektirdiği grafik kartı ihtiyacına ve o esnadaki diğer oyunculara göre bir dengeleme algoritması uygular.
Dolayısıyla her oyun için farklı boyutlarda ekran kartı kullanımı sanallaştırma işlemi gereğince normaldir.

Son düzenleme:
Sunucudaki tüm ekran kartları RTX teknolojisini desteklemektedir.
Ancak sunucudaki yüksek performanstaki ekran kartları sanallaştırma yoluyla birçok kişinin aynı anda kullandığı birden fazla grafik kartını meydana getirir ve NVIDIA oynanan oyunun gerektirdiği grafik kartı ihtiyacına ve o esnadaki diğer oyunculara göre bir dengeleme algoritması uygular.
Dolayısıyla her oyun için farklı boyutlarda ekran kartı kullanımı sanallaştırma işlemi gereğince normaldir.
Hahahahaha hiç güleceğim yoktu akşam akşam. Şaka bir yana bu Turkcell neden böyle ya? Şu firmayı boykot falan edelim cidden örgütlenip falan. Hem NetGSM'e dava açıyor, Starlink için yasa çıkarmıyor. Bir de gelmişler millete 8 senelik ekran kartı ile oyun oynatıyorlar. O ekran kartlarının yarısı mining görmüştür eminim.

Bu duruma sert bir cevap verdim ve bana şu şekilde geri dönüş sağladılar yine. Bu mesajdan sonra tüm ümidim bitti. "merhaba,

İnternet hızının yeterli olduğu ve en iyi görüntü kalitesi için verdiğimiz önerileri uyguladığın halde gecikme ve performans sorunu yaşıyorsan sorunu internet servis sağlayıcın ile görüşmelisin.
Görüntü kalitesi ve yeterli internet hızı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için tüm bilmen gerekenleri bu yazımızda bulabilirsin: Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı