Sistem diski olarak SSD alırken 32MB SDRAM veya DRAM olmasına dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca sistem diski olarak kullanılacaksa Kingstondan uzak durmasını tavsiye ederim geçen gün öğretmenimin 3-4 aylık yeni ssdli sistemindeki SSD yandı.Windows 10'da HDD ile kanser olursunuz değmez bir SSD alın 128 GB ortalama 150 TL gerçekten rahat edersiniz.
Hocam Windows 10 kullanacaksam son sürüm kullanmayı tercih ederim. O yüzden bence HDD için en güncel Windows 8.1 kullanılmalı.
sorduklarınıza cevap vericem daha yeni gördüm mesajları kb1511 sürümü HDD'ler için daha iyi o yüzden önerdim, HDD sağlığını paylaşır mısınız konu sahibi.
aslında w10da donma felan olmuyor boşta 2.5gb ram yiyor onda da sorun yok sevmediğim şey fandan daha çok ses geliyor w7ye göreWindows 7 hızlıdır fakat artık pek düzgün çalışmıyor hatalar alırsınız. Windows 8.1 HDD için idealdir hızıda tatmin eder. Windows 10 da HDD uzun süre kullandım pek sıkıntı yarattığını görmedim. Windows 8.1 kurmanız daha iyi olacaktır.
İşlemci modeliniz neydi?
hd tune de healtha girdim c4 ve 05 idlilerde sarı ışık var1511 sürümü HDD'ler için daha iyi o yüzden önerdim, HDD sağlığını paylaşır mısınız konu sahibi.
ltsc nin normal w10 dan ne farkı var onu merak ettim8.1, 10 1511 veya LTSC.
Gereksiz hizmetleri çıkarılmış ve HDD'lerle optimize çalışan Microsoft tarafından sunulmuş bir Windows 10 türevi.ltsc nin normal w10 dan ne farkı var onu merak ettim
Arkadaşlar 8 GB RAM, 2.75 GHz işlemci, HDD PC var. Hangi Windows sürümünü yüklesem karar veremedim. Hepsini denedim sırayla zaten ama bir de buraya yazayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.