HDD İçinden Çıkan Diski Bilgisayara Takarsak Çalışır Mı?

Çalışmaz dostum

Zira açtığın o disk hava aldıığı an bozuldu.

Ki açman ondan bu kadar uzun sürdü.

Hocam calismayacagini biliyordum. Bir anlik denemek istedim. HDD bozuldu ama zaten pek onemli degil. Sata girisli bir HDD degildi. Yorumunuz icin tesekkurler.

Havayla temas etmesi değil, toz bulaşması ve üzerine koyduğun şeyler, ek olarak yatağın üzerine bırakman sorun çıkartır. Ev ortamında yapılacak iş değil ama bazen çalışabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulak memesi testini youtube'da paylaşın 500 bin tık garanti ediyorum

Millet kafayı yedi diye düşünüyorum, birisi size elektriğin iletkenliğini ispatlayın dese ve size materyal olarak 1 kova dolusu su verse, bir ucu boşta fiş kablo verelim, ayaklarınızı kovaya sokun fişi prize takın boşta kalan ucuda suya bırakın dese, bunu da yaparsınız hit için yazık az bir bedel karşılığı Allah'ın verdiği bedene bunu yapan başkasına ne yapmaz.

Bu neyin duyarı acaba? Yalnizca Technopat’ta paylasmam, beğeni kolesi oldugum anlamina mi geliyor? Oku geç. Yorum yapmak zorunda degilsin. Birde kendi bedenime zarar vermedim. Sadece mıknatısların arasına kulagimi koydum ve kizardi o kadar. Hadi kendi bedenime zarar verdim diyelim baskasina zarar verecegimi nerden çıkardın?

"Hit duyarı"

Madem yorum istemiyorsun neden konu açıyorsun? Diye sormazlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…