HDD ile oyun oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11
Bende HDD kullanıyom Cyberpunk'da falan kaplamalar biraz geç yükleniyordu bende çoğu oyunda olmuyo. O hariç sadece oyunun yüklenme ekranları uzun sürer

WD blue ile şu anda oynadığım bazı oyunlar;

Cp2077.
GTA V
RDR2.
CS 2
FH5.
Bunların dışında yine benzer boyutlarda ara sıra oynadığım oyunlar oluyor.

CP2077 DLC harici oynarken hiçbir sorun yaşamadım ama pl ile oynarken dogtown içerisinde biraz takılmalar oldu. Dtown'dan çıkarken 4-5 saniye oyun donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Bunun dışında oyun içi bir sorun yaşamadım. GTA yükleme ekranları biraz uzun sürüyor ama oyun içinde bir sorun yaşamadım.

HDD ile RDR 2 GTA 5 Detroit Become Human vb oyunlar oynamak istiyorum. Bütçe SSD yetmediği mecbur HDD kullanacağım. Oyunlarda kasma donma yaşar mıyım? Yoksa akıcı bir şekilde oynar mıyım?
Yükleme ekranları uzun sürse de iyi bir HDD (Bkz: WD10EZEX, Toshiba P300, WD1003FZEX vb.)
ile her türlü oynanır. Şahsen bende WD10EZEX var ve gayet memnunum, oyun oynarken sorunsuz.

WD blue ile şu anda oynadığım bazı oyunlar;

Cp2077.
GTA V
RDR2.
CS 2
FH5.
Bunların dışında yine benzer boyutlarda ara sıra oynadığım oyunlar oluyor.

CP2077 DLC harici oynarken hiçbir sorun yaşamadım ama pl ile oynarken dogtown içerisinde biraz takılmalar oldu. Dtown'dan çıkarken 4-5 saniye oyun donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Bunun dışında oyun içi bir sorun yaşamadım. GTA yükleme ekranları biraz uzun sürüyor ama oyun içinde bir sorun yaşamadım.

Yükleme ekranları uzun sürse de iyi bir HDD (bkz: WD10EZEX, Toshiba P300, WD1003FZex vb.)
İle her türlü oynanır. Şahsen bende WD10EZEX var ve gayet memnunum, oyun oynarken sorunsuz.

Sağ olun hocam yükleme ekranları o kadar önemli değil bir 20sn beklesem bir şey olmaz zaten herkese teşekkür ederim iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı