Herkese merhaba, yeni bilgisayarıma Windows kurmak için elimde bir USB bellek yok. 1 TB Harddisk ile kurulum yapabilir miyim veya değişen bir şey olur mu?
Bence onunla uğraşmayın. 1 TB'lık harddisk boş ise onu ikinci disk olarak takın bilgisayara. Sonrasında ISO dosyasını Daemon Tools ile açın ve setup olarak çalıştırın. Kurulum yeri olarak ise 1 TB harddisk'i gösterebilirsiniz.
Oldu olacak Windows XP kursun. Ayrıca yeni ekran kartlarının çoğu Windows 8.1 desteklemiyor. Arkadaşın sistemini sormadan Windows 8 önermen oldukça yanlış.
Soruya gelirsem, 16 GB USB bellek 20 TL. Bim, A101 gibi yerlerde satılıyor. Temin etmek çok zor olmasa gerek. HDD'den kurulum yapmak bana doğru gelmiyor.
Sandisk 16 GB USB Bellek en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Hafıza Kartı & Bellek ürünü A101'de!
Oldu olacak Windows XP kursun. Ayrıca yeni ekran kartlarının çoğu Windows 8.1 desteklemiyor. Arkadaşın sistemini sormadan Windows 8 önermen oldukça yanlış.
Soruya gelirsem, 16 GB USB bellek 20 TL. Bim, A101 gibi yerlerde satılıyor. Temin etmek çok zor olmasa gerek. HDD'den kurulum yapmak bana doğru gelmiyor.
Arkadaşın SSD'si yok. Ne demek istediğinizi anlamadım fakat şunu belirtebilirim ki, yeni ve güncel sistemlerde HDD'ye Windows 10 kurulması işkence çektirmiyor. Elbette bir SSD değil ama yine de tatminkar.
İleride 120'lik SSD takar, format atıp rahat rahat kullanır.