Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 11 Haziran 2023 #1 SSD veya HDD modeli WD Blue 1 TB Görselde yer alıyor. Sizce ne kadar daha yaşar?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #11 yesososo dedi: Nasıl yani hocam? Ne kadar daha yaşar? İşletim sistemi o kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yavaşlık açısından dedim. Windows'u SSD'ye kurarsanız maksimum performans alırsınız. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Nasıl yani hocam? Ne kadar daha yaşar? İşletim sistemi o kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yavaşlık açısından dedim. Windows'u SSD'ye kurarsanız maksimum performans alırsınız.
KS KS Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 11 Haziran 2023 #12 Rsmefaw dedi: Hocam yavaşlık açısından dedim. Windows'u SSD'ye kurarsanız maksimum performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Harici diske çevirip oyun depolamayı düşünüyorum hocam. Sorunu yok herhalde. Artı 0 Eksi
Rsmefaw dedi: Hocam yavaşlık açısından dedim. Windows'u SSD'ye kurarsanız maksimum performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Harici diske çevirip oyun depolamayı düşünüyorum hocam. Sorunu yok herhalde.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.640 Makaleler 21 Çözümler 97 11 Haziran 2023 #13 yesososo dedi: Ne kadar daha yaşar? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını kimse veremez tamamen şansa bağlı. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Ne kadar daha yaşar? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını kimse veremez tamamen şansa bağlı.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Haziran 2023 #14 yesososo dedi: Nasıl yani hocam? Ne kadar daha yaşar? İşletim sistemi o kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... İşlev>Gelişmiş Özellikler>Ham Değer>10[DEC] Şu ayarı yaptıktan sonra diskin sağlık görüntüsünü tekrar paylaş. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Nasıl yani hocam? Ne kadar daha yaşar? İşletim sistemi o kadar fark ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... İşlev>Gelişmiş Özellikler>Ham Değer>10[DEC] Şu ayarı yaptıktan sonra diskin sağlık görüntüsünü tekrar paylaş.
KS KS Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 11 Haziran 2023 #15 VENGEANCE ANGEL dedi: İşlev>Gelişmiş Özellikler>Ham Değer>10[DEC] Şu ayarı yaptıktan sonra diskin sağlık görüntüsünü tekrar paylaş. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam idareten duruyordum bilgisayarda, kapatmak zorunda kaldım. Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: İşlev>Gelişmiş Özellikler>Ham Değer>10[DEC] Şu ayarı yaptıktan sonra diskin sağlık görüntüsünü tekrar paylaş. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam idareten duruyordum bilgisayarda, kapatmak zorunda kaldım.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Haziran 2023 #16 yesososo dedi: Kusura bakmayın hocam idareten duruyordum bilgisayarda, kapatmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Asıl sağlık değerlerini onluk değerler gösterir. On altılık değerleri tek tek onluğa çevirmeye üşendim şahsen. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Kusura bakmayın hocam idareten duruyordum bilgisayarda, kapatmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Asıl sağlık değerlerini onluk değerler gösterir. On altılık değerleri tek tek onluğa çevirmeye üşendim şahsen.
KS KS Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 11 Haziran 2023 #17 VENGEANCE ANGEL dedi: Asıl sağlık değerlerini onluk değerler gösterir. On altılık değerleri tek tek onluğa çevirmeye üşendim şahsen. Genişletmek için tıkla... Canınız sağ olsun hocam. Teşekkür ederim yine de iyi niyetiniz için. Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Asıl sağlık değerlerini onluk değerler gösterir. On altılık değerleri tek tek onluğa çevirmeye üşendim şahsen. Genişletmek için tıkla... Canınız sağ olsun hocam. Teşekkür ederim yine de iyi niyetiniz için.