- Makaleler
- 3
- SSD veya HDD modeli
- WD Blue 1 TB
Görselde yer alıyor. Sizce ne kadar daha yaşar?
Hocam nasıl baktınız HDD'nin sağlığına?
Hocam nasıl baktınız HDD'nin sağlığına?
Hocam depolama olarak mı kullanıyorsunuz? Herhangi bir işletim sistemi kurulu mu?HDD'ler bir anda da bozulabiliyor. Durumu iyi böyle devam ederse 2-3 yıl daha iyi gider. Sonraki yıllarda performansı düşebilir.
Ancak benim HDD 13 14 yıldır benimle. Yani kesin bir sonuç söylemek imkansız. 1 ay sonra da bozulabilir 1 yıl sonra da 10 yıl sonra da.
Bad Sector durumu nasıl sizce hocam? Sabit diskimi hariciye çevirmek istiyorum sizce masrafıma değer mi?HDD'ler bir anda da bozulabiliyor. Durumu iyi böyle devam ederse 2-3 yıl daha iyi gider. Sonraki yıllarda performansı düşebilir.
Ancak benim HDD 13 14 yıldır benimle. Yani kesin bir sonuç söylemek imkansız. 1 ay sonra da bozulabilir 1 yıl sonra da 10 yıl sonra da.
Hocam eğer işletim sistemi yoksa 10 yıl bile kullanırsınız. Tabii oyunlarda yükleme ekranları uzayabilir.
Şu değerleri on altılıktan, onluğa çevirip tekrar atar mısın?
Nasıl yani hocam?Şu değerleri on altılıktan, onluğa çevirip tekrar atar mısın?
Ne kadar daha yaşar?Sıkıntısı yok.
İşletim sistemi o kadar fark ettiriyor mu?Hocam eğer işletim sistemi yoksa 10 yıl bile kullanırsınız. Tabii oyunlarda yükleme ekranları uzayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.