HDD İnternet Üzerinden Alınmalı Mı ?

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi internetten alırsam kırılma bozulma vs. bir durumla karşılaşır mıyım yanlış bilmiyorsam statik poşet içinde satılıyor kutu olmuyor ?

Son düzenleme:
webdenal diye bir siteden yazın aldım. arena bilgisayar distribütör firması. aldığım günü ertesi bozuk diye geri yolladım. kontrol ettiler sağlam diye tekrar geri gönderdiler. bu şekilde kullanmaya devam ettim sonra tekrar gönderdim. bana bu diski sen bozdun dediler. gönderdiğimde sağlamdı geldiğinde disk daha çalışmıyordu. üstüne üstelik disk çizilmiş ve hasar almış vaziyetteydi. sonuç mu, şu an tüketici heyetinin kararını bekliyorum. kargo kutusunu açtım baktım sağlamdı hasar yoktu gibisinden düşünmek kesinlikle yanlış. diski takmadan bozuk olup olmadığını anlayamazsınız. hatta bu da yetmez diski tamamen doldurup ona göre test yapmalısınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı