HDD kasanın neresine takılır?

HONDA VTEC 1.6

Hectopat
Herkese selamlar. yaklaşık 1 yıl önce bir PC aldım içinde sadece 240GB SSD var ve bu bana artık yetmemeye başladı. Ben de 500GB bir HDD almayı düşünüyorum ama nasıl takılır falan hiç bilgim yok. Sizlere sorum HDD takma yeri kasada nerede ve her kasada HDD takma yeri var mıdır?

Genellikle kasanın ön panelinin arkasında olur. Raf şeklindedir. Zaten anlarsın bakınca. HDD'yi buraya taktıktan sonra PSU'dan gelen kablo yu HDD'deki slota takmalısın. Ardından Anakarta SATA kablosunun bir ucunu, HDD'ye ise diğer ucunu takmalısın.

Herkese selamlar. Yaklaşık 1 yıl önce bir PC aldım içinde sadece 240GB SSD var ve bu bana artık yetmemeye başladı. Ben de 500GB bir HDD almayı düşünüyorum ama nasıl takılır falan hiç bilgim yok. Sizlere sorum HDD takma yeri kasada nerede ve her kasada HDD takma yeri var mıdır?

Vardır kasanın kapağını söküceksin anakarttan ve PSU'dan SSD ne veya HDD'ye giden genelde turuncu olur kablolar vardır onları söküceksin takılı SSD'nin de vidalarını söküp yerine HDD'yi takacaksın.

Herkese selamlar. Yaklaşık 1 yıl önce bir PC aldım içinde sadece 240GB SSD var ve bu bana artık yetmemeye başladı. Ben de 500GB bir HDD almayı düşünüyorum ama nasıl takılır falan hiç bilgim yok. Sizlere sorum HDD takma yeri kasada nerede ve her kasada HDD takma yeri var mıdır?

Kasanın ön tarafında büyük bir boşluk olur oraya takabilirsiniz güç kaynağının yanında olur boşluktan anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı