HDD kasaya nasıl sabitlenir?

Alperr24

Kilopat
İyi günler arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarım var. HDD'yi kasanın en alt kısmına rastgele koydum ama sabitlemek gerekiyormuş. Nasıl yapacağımı bilmiyorum harddiskim kasanın altında serbest şekilde duruyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kasa modelin nedir? Eski modellerden mi? Eğer öyleyse; HDD soketi vardır. Vidalar yardımıyla tutturursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıda gördüğün kısım HDD ve SSD içindir. Siyah parçayı çıkartıp hard diski içine yerleştir, kenarlardaki vida deliklerinden vidalarını tak. Arka tarafını açamayacağım için gösteremedim ancak bir de arkasında vardır bu parçadan. İki tarafından toplam 4 vida ile monte edebilirsin.

Yuvasına koyup vidalayacaksınız. Nesini bilemediniz ki?
Xigmatek asgard 382

Xigmatek Asgard 382 hocam.
Hocam Xigmatej Asgard 382 kasam.Şu resimdeki alttaki uzun çubukları Hdd nin yanına takıp sonra kasaya takıyormuşuz ama ve bunları kaybettim.Nerden bulabilirim hocam bunları monte etmeden direk takmamı sağlıyormuş.

Dosya Ekleri

• 1AF51E66-20ED-4DD5-A724-0D6E1203A5BC.jpeg
    10 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…