HDD kasaya sabitlemeden kullanılır mı?

Nasıl, bir saniye ben sadece 1 HDD yuvası var diye biliyordum. :D
hala şoktayım, 3 SSD ve 1 HDD yuvası yok mu kasamın?

Kasan buysa özelliklerini oku ayrıca videosu var :)

Kasan buysa özelliklerini oku ayrıca videosu var :)
Çok sağ olun hocam, sayenizde gözden kaçırdığım bir detayı fark ettim ve dahili alacağım.

2x 2.5" SSD/HDD, 1x 3.5" HDD/SSHD hocam şuan elinizde bir tane 3.5" HDD olduğundan sadece 2.5"olan bir HDD alıp takabilirsiniz.
O büyümüyor mudur hocam, yani ayarlanmıyor mudur? Çünkü 2.5" olanlar Laptop için diye biliyorum.

Çok sağ olun hocam, sayenizde gözden kaçırdığım bir detayı fark ettim ve dahili alacağım.
1621977505185.png

Gördüğüm kadarıyla yok.

O büyümüyor mudur hocam, yani ayarlanmıyor mudur? Çünkü 2.5" olanlar laptop için diye biliyorum.

2.5 HDD alırsan sıkıntı olmaz hocam kullanabilirsin ama illa 3.5 almak istiyorsan belirttiğim yere koyabilirsin elindeki HDD çıkarıp bir dene istersen.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 45
@BerkayZ87 hocam, kısaca anlatayım.
Bu kasanın özelliklerinde yazana göre;
3.5" ve 2.5" Sürücülerinize Özel Yuva
Dark DIAMOND PRO MESH değerli verilerinizi depoladığınız disk sürücüleriniz için 1x 3.5" HDD/SSHD, 3x 2.5" SSD/HDD özel disk yuvalarına sahiptir. Bu sayede sisteminiz hem hız hem de geniş depolama alanına sahip olacaktır. Toplamda 4 adet disk takabileceğiniz Dark DIAMOND PRO MESH kasanın tünelli yapısı disklerinizi gizler ve görüntü kirliliği oluşturmaz.
Şimdi ben kasama ek bir 3.5" HDD takabilir miyim?
Dünden beri iki kez etiketledim, kusura bakmayın. :)

O büyümüyor mudur hocam, yani ayarlanmıyor mudur? Çünkü 2.5" olanlar Laptop için diye biliyorum.
2.5" 7200rpm ler daha pahalı galiba 3.5" lere göre ben öyle gördüm.
3.5" ve 2.5" Sürücülerinize Özel Yuva
Dark DIAMOND PRO MESH değerli verilerinizi depoladığınız disk sürücüleriniz için 1x 3.5" HDD/SSHD, 3x 2.5" SSD/HDD özel disk yuvalarına sahiptir. Bu sayede sisteminiz hem hız hem de geniş depolama alanına sahip olacaktır. Toplamda 4 adet disk takabileceğiniz Dark DIAMOND PRO MESH kasanın tünelli yapısı disklerinizi gizler ve görüntü kirliliği oluşturmaz.
Hayır.

3.5" ve 2.5" sürücülerinize özel yuva
Dark dıamond Pro mesh değerli verilerinizi depoladığınız disk sürücüleriniz için 1X 3.5" HDD/SSHD, 3X 2.5" SSD/HDD özel disk yuvalarına sahiptir. Bu sayede sisteminiz hem hız hem de geniş depolama alanına sahip olacaktır. Toplamda 4 adet disk takabileceğiniz Dark dıamond Pro mesh kasanın tünelli yapısı disklerinizi gizler ve görüntü kirliliği oluşturmaz.
dünden beri iki kez etiketledim, kusura bakmayın. :)

Alacağın HDD'yi kızağın içine koyarsan daha güvenli olur kızağı bant vs ile sabitleyebilirsin. Ama dediğim yere uyarsa yoksa kızak alma.

2.5" 7200rpm ler daha pahalı galiba 3.5" lere göre ben öyle gördüm.

Hayır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10:50'ye alır mısınız? 2 tane 3.5" takabileceğimi söylüyor.
2 adet 3.5" takabiliyormuşuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı