by_hectorr Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Selamlar, ben PC'ye SSD alacağım içindeki HDD'yi ise HDD kızağı ile CD-ROM yerinden takacağım ancak cetvelle ölçtüm 1.2 mm geliyor. Şimdi benim 0.95 mm mi yoksa 12.7 mm mi almam gerekiyor? Resmen kafam durdu cevaplarsanız makbule geçer. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021
Selamlar, ben PC'ye SSD alacağım içindeki HDD'yi ise HDD kızağı ile CD-ROM yerinden takacağım ancak cetvelle ölçtüm 1.2 mm geliyor. Şimdi benim 0.95 mm mi yoksa 12.7 mm mi almam gerekiyor? Resmen kafam durdu cevaplarsanız makbule geçer.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Temmuz 2021 #2 12.7 mm almanız gerek. Artı 0 Eksi
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 6 Temmuz 2021 #3 Ben bakarak anlıyorum. Yeni nesil bir bilgisayarsa ince olan kızak boyutudur. Yalnız yazdığın boyutların hiçbiri birbiri ile ölçüşmüyor. Artı 0 Eksi
Ben bakarak anlıyorum. Yeni nesil bir bilgisayarsa ince olan kızak boyutudur. Yalnız yazdığın boyutların hiçbiri birbiri ile ölçüşmüyor.
KS KS by_hectorr Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 itwasgooday dedi: Ben bakarak anlıyorum. Yeni nesil bir bilgisayarsa ince olan kızak boyutudur. Genişletmek için tıkla... Laptop 2013'den kalma. Tekin Alakuş dedi: 12.7 mm almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Sığmama gibi bir sorun olur mu acaba? Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: Ben bakarak anlıyorum. Yeni nesil bir bilgisayarsa ince olan kızak boyutudur. Genişletmek için tıkla... Laptop 2013'den kalma. Tekin Alakuş dedi: 12.7 mm almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Sığmama gibi bir sorun olur mu acaba?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 7 Temmuz 2021 #5 by_hectorr dedi: Sığmama gibi bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Aradaki 0.7 mm’lik fark çok küçük bir değer, sığacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
by_hectorr dedi: Sığmama gibi bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Aradaki 0.7 mm’lik fark çok küçük bir değer, sığacağını düşünüyorum.
KS KS by_hectorr Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 Tekin Alakuş dedi: Aradaki 0.7 mm’lik fark çok küçük bir değer, sığacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam youtubede birisi ölçüyor 1.3cm geliyor 12.7mm takıyor Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Aradaki 0.7 mm’lik fark çok küçük bir değer, sığacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam youtubede birisi ölçüyor 1.3cm geliyor 12.7mm takıyor