G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 10 Temmuz 2021 #21 Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir?
Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir?
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #22 G8341 dedi: Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Sanırım yerel HDD'den external HDD'ye yedek alıyor.
G8341 dedi: Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir? Genişletmek için tıkla... Sanırım yerel HDD'den external HDD'ye yedek alıyor.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #23 G8341 dedi: Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir? Genişletmek için tıkla... 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım.
G8341 dedi: Yedeği aynı disk içerinde mi taşıyorsunuz yoksa farklı bir depolama birimine mi taşıyorsunuz? Yedeği aldığınız disk bağlantısı nedir? Genişletmek için tıkla... 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #24 Thomas Musk dedi: 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım. Genişletmek için tıkla... Sizin iki diskiniz yokmuş ki. Tek disk üzerinde kopyalama yapıyorsunuz. Bu durumda yavaşlama olur tabii.
Thomas Musk dedi: 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım. Genişletmek için tıkla... Sizin iki diskiniz yokmuş ki. Tek disk üzerinde kopyalama yapıyorsunuz. Bu durumda yavaşlama olur tabii.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 10 Temmuz 2021 #25 Thomas Musk dedi: 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım. Genişletmek için tıkla... Kopyala deyip, Sonra yapıştır diyorsanız öyle yapmayın. -Tüm dosyaları seçin, "Kes" deyip, Diğer Bölüme yapıştır dosyaları.
Thomas Musk dedi: 1 tane HDD var, C: Ve D: Uzantılı diskler var, kopyalayacağım veriler D: Diskinden D: Diskine kopyalayacaktım. Genişletmek için tıkla... Kopyala deyip, Sonra yapıştır diyorsanız öyle yapmayın. -Tüm dosyaları seçin, "Kes" deyip, Diğer Bölüme yapıştır dosyaları.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #26 Murat159 dedi: Sizin iki diskiniz yokmuş ki. Tek disk üzerinde farklı bölümler üzerinde kopyalama yapıyorsunuz. Bu durumda yavaşlama olur tabii. Genişletmek için tıkla... Eskiden bu kadar yavaşlama yoktu, 30 MB/s'den kopyalama yapıyordum, hız şimdi düşmeye başladı.
Murat159 dedi: Sizin iki diskiniz yokmuş ki. Tek disk üzerinde farklı bölümler üzerinde kopyalama yapıyorsunuz. Bu durumda yavaşlama olur tabii. Genişletmek için tıkla... Eskiden bu kadar yavaşlama yoktu, 30 MB/s'den kopyalama yapıyordum, hız şimdi düşmeye başladı.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 10 Temmuz 2021 #27 Hocam dosyaları tek tek yedeklemeyi deneyin. Ben toplu bir biçimde bir diskten başka bir diske veri aktardığım zaman öyle oluyordu tek tek atınca normal atıyordu.
Hocam dosyaları tek tek yedeklemeyi deneyin. Ben toplu bir biçimde bir diskten başka bir diske veri aktardığım zaman öyle oluyordu tek tek atınca normal atıyordu.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #28 OPERATÖR GOD dedi: Kopyala deyip, Sonra yapıştır diyorsanız öyle yapmayın. -Tüm dosyaları seçin, "Kes" deyip, Diğer Bölüme atın veriyi. Genişletmek için tıkla... Yedek alıyorum hocam, dosyaların üzerinde biraz oynama yapacaktım, bozulur ise onu kullanıp devam edicektim.
OPERATÖR GOD dedi: Kopyala deyip, Sonra yapıştır diyorsanız öyle yapmayın. -Tüm dosyaları seçin, "Kes" deyip, Diğer Bölüme atın veriyi. Genişletmek için tıkla... Yedek alıyorum hocam, dosyaların üzerinde biraz oynama yapacaktım, bozulur ise onu kullanıp devam edicektim.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 10 Temmuz 2021 #29 Thomas Musk dedi: Yedek alıyorum hocam, dosyaların üzerinde biraz oynama yapacaktım, bozulur ise onu kullanıp devam edecektim. Genişletmek için tıkla... Anladım. O zaman kopyala yapabilirsiniz.
Thomas Musk dedi: Yedek alıyorum hocam, dosyaların üzerinde biraz oynama yapacaktım, bozulur ise onu kullanıp devam edecektim. Genişletmek için tıkla... Anladım. O zaman kopyala yapabilirsiniz.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #30 İlk başlarda 30 MB/sn'den yüksek hız aldım ondan sonra 6 MB/sn hızına düşmeye başladı.