HDD Kullanım Ömrü

UMITUSTUN

Hectopat
Daha fazla  
Bu arada HDD'nin durumunun çok daha kötü olduğunu farkettim. Buna da bir bakabilir misiniz? @Neurevt

Aynı işlemleri 500 GB olan harddiskinize yapıp tekrar ekran görüntülerini paylaşın.
Aynı şekilde istediğiniz ekran görüntülerini gönderdim. İlginize teşekkür ederim bu arada.

hddsent2.jpg
hddtune2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı diske sahibim bende henüz 611 tane reallocated var, siz kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

2009 Yılında kullanmaya başladım. İçinde nişan ve düğün fotoğraflarım dahil çok değerli bilgilerim olduğu için değiştirmedim, esasen ihtiyaç da duymadım ama ömrü bittiyse yapacak birşey yok.

2009 Yılında kullanmaya başladım. İçinde nişan ve düğün fotoğraflarım dahil çok değerli bilgilerim olduğu için değiştirmedim, esasen ihtiyaç da duymadım ama ömrü bittiyse yapacak birşey yok.

Bende o yıldan beri kullanmaktayım. Arkanızdan geliyorum ben anlaşılan. :D

Galiba öyle. Yakın zamanda siz de bilgileri yedeklemeye başlayın. [emoji4]

Gittiği kadar kullanacağım, verilerin bir önemi yok. Geçen sipariş vermiştim ancak kargo firması çok sövülen bir firma olduğu için iptal etmiştim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı