HDD kullanımı neden %100?

MuratDemir57

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2016
Mesajlar
127
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ve HDD'ye girince sistem diski hayır diyor, neden?
 

Dosya Ekleri

  • hdd.PNG
    hdd.PNG
    24,4 KB · Görüntüleme: 86
  • hdd2.PNG
    hdd2.PNG
    2,1 KB · Görüntüleme: 80
Disk eğer kullanılmış olsaydı iade etmenizi tavsiye ederdim ama sıfır olduğu için bazı çözüm önerileri sunacağım. Zayıf sektörlerin çözümı için diske format atmanız lazım ama uzun format. Atmak için bilgisayarıma girip diske sağ tıklayıp biçimlendire tıklayınız. Gelen ekranda quick format diye bir seçenek olcaktır türkçe olarak hızlı biçimlendirme bu tiki kaldırıp formata başlıyorsunuz. İşlem uzun sürecektir ama zayıf sektörleri sıfırlayacaktır. Format istemiyorsanız HDD Regenerator ile bu sektörleri onarmayı deneyebilirsiniz ya da hiç uğraşmayıp diski iade edebilirsiniz..
 
O biçimlendirmeyi yapsam iş görür mü yoksa diğer dediğin uygulamayı da deneyim mi iade edemiyorum sistemi parça parça topluyordum 14 gün geçtiği için iade olmuyor.
Ayırma birim boyutu 4096 aynı kalsın değil mi?
 
İş görmüyor çok yavaş aşırı derecede çok yavaş yani nasıl anlatayım bilemiyorum Steam falan içine kurucağım zaman 20 dk falan kuruyor ve açılırken de donmalar oluyor.
Bu dediğin iki işlemi de yapacağım ilk biçimlendirip sonra dediğin programı kurup yapacağım hızı falan eski haline döner mi biraz da olsa.
İlgi ve alakan için çok teşekkür ediyorum
 
Son düzenleme:
HDD Regenerator programına ihtiyacınız yok onu format atmazsanız diske zayıf sektörleri onarmayı denemeniz için söyledim. Formattan sonra diskin durumu düzelir ve performansı normale döner büyük ihtimalle. Düzelmezse iade edersiniz disk sadece 2 gün çalışmış zaten. 14 gün geçse bile iade etmeyi denersiniz.
 
Format atma işi bittikten sonra diskin sağlık durumumu tekrar paylaşırsınız ve diske tekrardan steam kurup test edersiniz.
 
Son düzenleme:
14 gün geçmiş olsa da sonuçta sıfır ürün aldınız böyle bir hata olması sizin sorumluluğunuzda değil. Derhal hepsiburadayla iletişime geçip durumu açıklayın, ya değişim olur ya da para iadesi alırsınız. Sıfır bir HDD için normal bir durum değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı