HDD kurtarmadan sonra çok ağır çalışmaya başladı

725064

Picopat
Makaleler
2
Şu konudaki sorun başıma gelmeden önce HDD gayet hızlı ve takılmadan çalışıyordu. Hatta oyun bile oynayabiliyordum. Ama aşağıdaki konuda diski kurtarıp tamamen format attıktan sonra diskteki klasörler arasında gezinirken anlık donmalar veya "Yanıt vermiyor" tarzında şeyler başıma gelmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sizin disk zaten bozulmak üzereymiş, tesadüfen AOMEI Partition assistant ile işlem yaptığınız zamana denk gelmiş. Diskin kafası takılmalar yaptığında bahsettiğiniz problemler ortaya çıkar. Keza önceki konuda bahsettiğiniz problemler de. Benim diskim de aynı şekilde bozuldu, aynı problemleri yaşadım.

HD Tune ile error scan yapın.

Full şekilde tarattım bayağı bir sürdü ama sonunda bitti ve hata çıkmadı. Ortalama okuma yazma hızı da 109-115 MB çıktı ama sorun hala devam ediyor. Neden böyle yapıyor?

Ama hiç hatalı sektör falan da yok. Ve normal okuma yazma testlerinde de eski değerleri alıyor. Ama ne var diskte bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…