HDD kurulum ekranında gözükmüyor

noName12

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, HDD'me format atamıyorum. HDD'yi PC'ye takıyorum, Windows kurulumunda HDD gözükmüyor, başka HDD ile Windows'a geçip taktığımda diğer HDD'yi takıyorum, bozuk olanı, bu bilgisayarda 4 birim gözüküyor ama kaç GB oldukları falan hiçbir şey gözükmüyor. Yam o zaman PC'yi ağırlaştırıyor, bu bilgisayarda disklere sağ tık yapıp biçimlendir deyince hiçbir şey çıkmıyor. Bekliyorum, 1 dk sonra HDD'yi PC'den çıkarmışım gibi orada gözüken diskler gidiyor ama HDD halen çalışır durumda. HDD'de herhangi bir sorunu yok, kafa vurma falan gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash belleğe hangi program ile yazdırdın dosyaları?
tüm programları denedim rufus vs
formatta sorun yok kardeşlerim disk gözükmüyor sorun orda
mesela şimdi pc açık hdd yi takıyorum 4 birim çıkıyor biçimlendir diyip biçimlendirebilsem sorun çözülecekte biçimlendirme menüsü gelmiyor 1dk sonra zaten hdd usb çıkarmışım gibi çıkarma sesi veriyor

tüm programları denedim rufus vs

formatta sorun yok kardeşlerim disk gözükmüyor sorun orda

mesela şimdi pc açık hdd yi takıyorum 4 birim çıkıyor biçimlendir diyip biçimlendirebilsem sorun çözülecekte biçimlendirme menüsü gelmiyor 1dk sonra zaten hdd usb çıkarmışım gibi çıkarma sesi veriyor
HDD sıfır mı?

2. el başka hdd de de böyle olmuştu 1 birimdi taktım beklerim 10 dk fln sonra biçimlendir menüsü çıkmıştı biçimlendirmiştim sorun çözülmüştü de bunda hdd yi çıkardın sesi veriyor ama hdd takılı çalışıyor
HDD'yi başka bir cihaz da takıp çalışıyor mu çalışmıyor mu kontrol etme şansınız var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı