Murat 5 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2023 #11 Hocam oyun kurmak için Hdd kullanıyorum, Windows'un kurulu olduğu disk ssd. Memnunum.
H HikmetE.022043 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #12 Çok fazla oynadığın oyun yoksa SSD daha mantıklı olur ilerisi için. Ama daha indirecek oyunun varsa HDD daha iyi olur sanki.
Çok fazla oynadığın oyun yoksa SSD daha mantıklı olur ilerisi için. Ama daha indirecek oyunun varsa HDD daha iyi olur sanki.
alperenkrkmazzz Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 190 Çözümler 2 28 Temmuz 2023 #13 WolreaG dedi: SSD almanızı öneririm, aralarında ciddi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. HikmetE.022043 dedi: Çok fazla oynadığın oyun yoksa SSD daha mantıklı olur ilerisi için. Ama daha indirecek oyunun varsa HDD daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım.
WolreaG dedi: SSD almanızı öneririm, aralarında ciddi bir fark var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. HikmetE.022043 dedi: Çok fazla oynadığın oyun yoksa SSD daha mantıklı olur ilerisi için. Ama daha indirecek oyunun varsa HDD daha iyi olur sanki. Genişletmek için tıkla... Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #14 alperenkrkmazzz dedi: Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi sadece depolama çok olsun diğerlerinden vazgeçtim diyorsanız HDD daha uygun. Ama her zaman ki gibi SSD her konuda önde ama fiyatı fazla.
alperenkrkmazzz dedi: Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi sadece depolama çok olsun diğerlerinden vazgeçtim diyorsanız HDD daha uygun. Ama her zaman ki gibi SSD her konuda önde ama fiyatı fazla.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.763 Çözümler 18 28 Temmuz 2023 #15 alperenkrkmazzz dedi: Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım. Genişletmek için tıkla... O zaman HDD almanız daha mantıklı hocam.
alperenkrkmazzz dedi: Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım. Genişletmek için tıkla... O zaman HDD almanız daha mantıklı hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.779 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2023 #16 FPS oyunlarını HDD'ye kurmadığın sürece mantıklı bir seçim.
alperenkrkmazzz Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 190 Çözümler 2 28 Temmuz 2023 #17 Teru dedi: FPS oyunlarını HDD'ye kurmadığın sürece mantıklı bir seçim. Genişletmek için tıkla... Online oyunları SSD'ye hikayeli oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum.
Teru dedi: FPS oyunlarını HDD'ye kurmadığın sürece mantıklı bir seçim. Genişletmek için tıkla... Online oyunları SSD'ye hikayeli oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 28 Temmuz 2023 #18 alperenkrkmazzz dedi: Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım. Genişletmek için tıkla... HDD yeterli olur. CS gibi oyunlar SSD'de, RDR2 HDD olabilir.
alperenkrkmazzz dedi: Biliyorum ama dediğim gibi oyunların hızlı yüklenmesi gibi bir takıntım yok depolama alanı olarak alacağım fazla para yok şu an elimde. Oyun çok değil de yüksek boyutlu oyunlar olduğu için HDD almayı düşünüyorum 2 3 tane sabit oyunum olsa SSD alırdım. Genişletmek için tıkla... HDD yeterli olur. CS gibi oyunlar SSD'de, RDR2 HDD olabilir.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.779 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2023 #19 alperenkrkmazzz dedi: Online oyunları SSD'ye hikayeli oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de öyle kullanıyorum.
alperenkrkmazzz dedi: Online oyunları SSD'ye hikayeli oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de öyle kullanıyorum.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.290 Çözümler 45 Yer Bursa 28 Temmuz 2023 #20 Verdiğin fiyat belli RPM değeri ve markasıda güzel al geç. Forumlarda yapilan yorumlara çok fazla takılma.
Verdiğin fiyat belli RPM değeri ve markasıda güzel al geç. Forumlarda yapilan yorumlara çok fazla takılma.