HDD mi Monitor mü Soğutucu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ya daha geçenlerde BilgisayarKurdu na laf ediyordum ne alacaksin merak ediyorum diye, aynı duruma bende dustum. Simdi ben onlbine BF3 oynamak istiyordum, ama monitorum bu is icin hic uygun değildi. Philips 170x6 monitorum var ve bu monitorun tepki suresi 8 ms dolayisiyla online FPS icin pek uygun degil ve kucuk. Fakat bu arada bilgisayarimin acilis yukleme ve tepki surelerinden şikayetçi olmaya basladim cunku alttaki gorebilceginiz gibi sistemim gayet iyi ama 7 yillik emektar samsung hdd beni epey frenliyor sizlerden ogrendigim kadariyla. Bu iki durum bi yana bu arada iyi bir sogutucu alip OC isine mi kalkissam dedim. Kafam suan inanilmaz karisik. Siz bana ne onerirsiniz. Bugun google chrome un acilmasi icin 30 sn bekledikten sonra aklim hdd ye daha cok kaydi. Ama su tepki suresi olayida icimi karalar bağliyor. Siz bana ne onerirsiniz? Bu parcalardan birini simdi otekini yazin alacağim. Tavsiyelerinize cok ihtiyacim var. Bu islerden anlayan arkadas felanda yok hepsinin beyni bakallar tarafindan yikanmis. Senin ekran kartin kotu 2 gb lik alsaydin 150 tl diyen oldu dovuyodum az kalsin o derece. Oh amma yazdim okuyup cevap verenlere simdiden tesekkurler. Bu forumun bir uyesi olmak sanal alemde yaptiğim en iyi seylerden biriydi acikcasi. :D
(Yazim hatalarini ve karakter kullanimimi mazur gorun tabletten yaziyorum)

Bence alabilirsen. HDD ve monitörü al sonra soğutucuya kay ama direk ssd ve hdd alabilirsen al kurtul :D Böylece hem ssd ile sistem hızlı başlar...vb

Kardeşim :D öncelikle o sistem seni altı üstü bir internete girmek için kesinlikle 30 saniye bekletecek kadar kötü bir sistem değil :D
Monitörün benimkiyle aynı sayılır :D Senin gibi oyun delisi birisi için o ekran çok yetersiz.Bende ekran kartından sonra ilk iş monitör alacağım.
Para yönünden bir sıkıntın yoksa ( mesela ben öğrenciyim çok sıkıntı çekiyorum :D ) hafızası düşük olmayan ssd alabilirsin.
SSD takarsan her türlü şeyde sistemin daha hızlı tepki verdiğini çok rahat fark edersin.Ama benim param yok fakirim ağızım kokuyor dersen :D HDD yüksek kapasiteli bir diskte işini çok rahat görür.Bana sorarsan
Para sıkıntın yoksa 2ms yüksek çözünürlük bir monitör ve ssdyi hemen al derim.
Para sıkıntın varsa monitörden düşme sakın.Sadece HDD ye yönel
Çünkü oyun oynadığını biliyorum.BF3 ü 8 ms 1280-1024 bir monitörde oynamak zevk vermez ama 2ms 1920-1080 çözünürlük bir monitörde oynadıkça oynayasın gelir.
Mesela bizim burada :D Bütün internet cafelerin monitörleri kocaman kocaman dır. Sistemin zaten gayet yeterlir.Güzel bir monitör al keyfini çıkart.Veya bisiklet al gezersin D:DDDDD
Bu arada soğutucuya para harcama bence.OC ile uğraşma derim ben.Dediğim gibi sistemin oyunlar için yeterli. Mesela benim fx 4100 işlemci var tam OC etmelik bir işlemci ama etmiyorum :D Neden ? ( Param yok D: )

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı