Arkadaşlar, eski HDD'min motorunu dış bir güçle çalıştırmak istiyorum. Elimde bir Power var ama onda da bu HDD'ye giren soket yok. Bunu nasıl çalıştırabilirim?
Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir.
Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz sürücü lazim. Evde de yapilabilir.
Dönüştürücü alabilirsin.Arkadaşlar, eski HDD'min motorunu dış bir güçle çalıştırmak istiyorum. Elimde bir Power var ama onda da bu HDD'ye giren soket yok. Bunu nasıl çalıştırabilirim?
Dönüştürücü alabilirsin.
Hiç para harcamadan çalıştıramaz mıyım direkt sokete 12 v vererek vb?
Hayir. HDD motorlari fircasiz motorlar. Sürücü gerekir bunlari calistirmak icin.
Fırçasız Motor Sürücü Kartı Çeşitleri - Direnc.net
Fırçasız Motor Sürücü Kartlarını uygun fiyat avantajıyla Direnc.net'ten satın alabilirsiniz.www.direnc.net
O hangisi oluyor?3 pinli bldc motor işte.com portunu boş bırakırsan kullanabilirsin.
Arduino varsa kullanabilirsin.
Motoru ayırmadın mı?
![]()
Bu şekilde olmalı. Çıkarman lazım motoru, sonra ESC ile çalışır.
Ben SATA uclarindan guc vererek calistiriyorum ama sadece motorun pinlerini kullanacaksaniz surucu lazim. Evde de yapilabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.