Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 16 Temmuz 2021 #1 Biliyorsunuz ki her dizüstü bilgisayarın hard diski farklı şekilde çıkartılıyor fakat kendi Excalibur G650 dizüstü bilgisayarımda hard diskim nasıl çıkartılır anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Biliyorsunuz ki her dizüstü bilgisayarın hard diski farklı şekilde çıkartılıyor fakat kendi Excalibur G650 dizüstü bilgisayarımda hard diskim nasıl çıkartılır anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 16 Temmuz 2021 #2 Çok zorlamadan bataryaya doğru çek onu. Eğer gelmezse zorlama, vida falan varsa da sök. Artı 1 Eksi
KS KS Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 16 Temmuz 2021 #3 erme dedi: Çok zorlamadan bataryaya doğru çek onu. Eğer gelmezse zorlama, vida falan varsa da sök. Genişletmek için tıkla... Bataryanın tek vidası var çıkarttım. Kızağı bataryaya doğru çektim tın yok. Artı 0 Eksi
erme dedi: Çok zorlamadan bataryaya doğru çek onu. Eğer gelmezse zorlama, vida falan varsa da sök. Genişletmek için tıkla... Bataryanın tek vidası var çıkarttım. Kızağı bataryaya doğru çektim tın yok.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 16 Temmuz 2021 #4 Hocam biraz bataryaya doğru çekin, geliyorsa azıcık yukarı kaldırın çekin gelir. (Çokta yukarı kaldırma.) Artı 0 Eksi
Hocam biraz bataryaya doğru çekin, geliyorsa azıcık yukarı kaldırın çekin gelir. (Çokta yukarı kaldırma.)
KS KS Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 16 Temmuz 2021 #5 e.n.e.s dedi: Hocam biraz bataryaya doğru çekin, geliyorsa azıcık yukarı kaldırın çekin gelir. (Çokta yukarı kaldırma.) Genişletmek için tıkla... Değişik bir şekilde hiç vida namına bir şey yok. Bunu ne tutuyor anlamıyorum. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hocam biraz bataryaya doğru çekin, geliyorsa azıcık yukarı kaldırın çekin gelir. (Çokta yukarı kaldırma.) Genişletmek için tıkla... Değişik bir şekilde hiç vida namına bir şey yok. Bunu ne tutuyor anlamıyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 16 Temmuz 2021 #6 Huayra dedi: Değişik bir şekilde hiç vida namına bir şey yok. Bunu ne tutuyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapışkan olabilir hocam, benimkinde de silikon vardı tutması için. Biraz daha bakın. Artı 0 Eksi
Huayra dedi: Değişik bir şekilde hiç vida namına bir şey yok. Bunu ne tutuyor anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapışkan olabilir hocam, benimkinde de silikon vardı tutması için. Biraz daha bakın.
KS KS Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 16 Temmuz 2021 #7 e.n.e.s dedi: Yapışkan olabilir hocam, benimkinde de silikon vardı tutması için. Biraz daha bakın. Genişletmek için tıkla... Şu an elimde başka cihaz olmadığı için bu dizüstünden yazıyorum. Birazdan deneyeceğim hocam. Sizin cihazında da vida yoktu sanırım. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Yapışkan olabilir hocam, benimkinde de silikon vardı tutması için. Biraz daha bakın. Genişletmek için tıkla... Şu an elimde başka cihaz olmadığı için bu dizüstünden yazıyorum. Birazdan deneyeceğim hocam. Sizin cihazında da vida yoktu sanırım.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 16 Temmuz 2021 #8 Diskin yanlarında bir kauçuk var, geçmeli gibi duruyor onları yukarı çekip çıkarabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 16 Temmuz 2021 #9 Huayra dedi: Şu an elimde başka cihaz olmadığı için bu dizüstünden yazıyorum. Birazdan deneyeceğim hocam. Sizin cihazında da vida yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam vida yoktu, arkasında silikon vardı yanlarından ise yapışkan bir şey ile yapıştırmışlardı. Artı 0 Eksi
Huayra dedi: Şu an elimde başka cihaz olmadığı için bu dizüstünden yazıyorum. Birazdan deneyeceğim hocam. Sizin cihazında da vida yoktu sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam vida yoktu, arkasında silikon vardı yanlarından ise yapışkan bir şey ile yapıştırmışlardı.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #10 Fotoğrafı inceledim, çıkarmak çok basit. SATA portundan parmağınız ile yukarı kaldırın, SATA arayüzünü sökün ve çıkarın bu kadar. Artı 0 Eksi
Fotoğrafı inceledim, çıkarmak çok basit. SATA portundan parmağınız ile yukarı kaldırın, SATA arayüzünü sökün ve çıkarın bu kadar.