Merhaba, PC'de 1TB SSD+2TB HDD var ve SSD doldu ancak HDD'yi kullanamıyorum, Steam veya Epic'den oyun indirirken depolama dolu diyor. Nasıl hard diski kullanacağım? Teşekkürler.
Merhaba, PC'de 1TB SSD+2TB HDD var ve SSD doldu ancak HDD'yi kullanamıyorum, Steam veya Epic'den oyun indirirken depolama dolu diyor. Nasıl hard diski kullanacağım? Teşekkürler.
Steam girip indirmek istediğin oyuna basıyorsun oyunu indir diyorsun hemen orada ayarlar simgesi var ona basıyorsun ve üst taraftan sürücü ekle diyorsun oradansa HDD seçiyorsun.
Steam girip indirmek istediğin oyuna basıyorsun oyunu indir diyorsun hemen orada ayarlar simgesi var ona basıyorsun ve üst taraftan sürücü ekle diyorsun oradansa HDD seçiyorsun.
Teşekkürler, steamde oldu ancak rdr gta tlou vs. büyük oyunların hepsini epicden aldım orada direkt ssdye yüklüyor ayar kısmını göremedim epic gamesden nasıl hddye yükleyeceğimi biliyorsan anlatırmısın? Teşekkürler.
Teşekkürler, Steam'de oldu ancak RDR GTA TLOU vs. büyük oyunların hepsini Epic'den aldım orada direkt SSD'ye yüklüyor ayar kısmını göremedim Epic Games'ten nasıl HDD'ye yükleyeceğimi biliyorsan anlatır mısın? Teşekkürler.