HDD nasıl kullanılır?

uupone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'de 1TB SSD+2TB HDD var ve SSD doldu ancak HDD'yi kullanamıyorum, Steam veya Epic'den oyun indirirken depolama dolu diyor. Nasıl hard diski kullanacağım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PC'de 1TB SSD+2TB HDD var ve SSD doldu ancak HDD'yi kullanamıyorum, Steam veya Epic'den oyun indirirken depolama dolu diyor. Nasıl hard diski kullanacağım? Teşekkürler.

Steam girip indirmek istediğin oyuna basıyorsun oyunu indir diyorsun hemen orada ayarlar simgesi var ona basıyorsun ve üst taraftan sürücü ekle diyorsun oradansa HDD seçiyorsun.

1729526280057.png

Umarım doğru anlamışımdır.

Dosya Ekleri

• 1729526232616.png
    1729526232616.png
    19 KB · Görüntüleme: 21
Yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam girip indirmek istediğin oyuna basıyorsun oyunu indir diyorsun hemen orada ayarlar simgesi var ona basıyorsun ve üst taraftan sürücü ekle diyorsun oradansa HDD seçiyorsun.

Eki Görüntüle 2334527

Umarım doğru anlamışımdır.
Teşekkürler, steamde oldu ancak rdr gta tlou vs. büyük oyunların hepsini epicden aldım orada direkt ssdye yüklüyor ayar kısmını göremedim epic gamesden nasıl hddye yükleyeceğimi biliyorsan anlatırmısın? Teşekkürler.

Teşekkürler, Steam'de oldu ancak RDR GTA TLOU vs. büyük oyunların hepsini Epic'den aldım orada direkt SSD'ye yüklüyor ayar kısmını göremedim Epic Games'ten nasıl HDD'ye yükleyeceğimi biliyorsan anlatır mısın? Teşekkürler.

Epic Games giriyorsun indireceğin oyuna gidip yükle diyorsun burada göz at var oradan HDD secip indirme işlemini baslatıyorsun.

1729527069068.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı