İçi açılan HDD tekrar kapattığında kafası düzgün çalışmaz. Çünkü içine hava girmemesi gerekiyor. O disk direkt olarak çöpe gidecek.Evde gezerken bir tane taşınabilir HDD buldum. Çalışmıyor. İçini açtım diski okuyan kafa diske gidiyor. Sonra eski haline geliyor. Bu şekilde sürekli tekrarlıyor. Çözümü var mıdır?
Evde gezerken bir tane taşınabilir HDD buldum. Çalışmıyor. İçini açtım diski okuyan kafa diske gidiyor. Sonra eski haline geliyor. Bu şekilde sürekli tekrarlıyor. Çözümü var mıdır?
İçi açılan HDD tekrar kapattığında kafası düzgün çalışmaz. Çünkü içine hava girmemesi gerekiyor. O disk direkt olarak çöpe gidecek.
İçini açtığınız için büyük ihtimalle içine toz girdi ama o küçücük tozlar bile diskin çizilmesine sebep oluyor.
Ne halt yemeye açtın içini? Direkt çöpe uğraşma hiç.
Dönmesi için havaya gerek yok ki neden gerek duysun?
Steril tozsuz ortamlarda ediyorlar. Tekrar kapatırken havayı vakumluyorlardır dediğin gibi.Bunu tamir edenler nasıl tamir ediyor havasız ortamda mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.