Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 11 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, HDD kelimesi nasıl okunuyor? Çünkü "hedede" demekten bıktım. Böyle SSD gibi "esesdi" gibi bir okunuşu yok mu?
Arkadaşlar, HDD kelimesi nasıl okunuyor? Çünkü "hedede" demekten bıktım. Böyle SSD gibi "esesdi" gibi bir okunuşu yok mu?
Çözüm 5 5 56153 11 Haziran 2022 /ˌeɪtʃ.diːˈdiː/ şeklinde okunuyor. Alttaki sayfadan dinleyebilirsiniz. HDD | Pronunciation in English HDD pronunciation. How to say HDD. Listen to the audio pronunciation in English. Learn more. dictionary.cambridge.org
/ˌeɪtʃ.diːˈdiː/ şeklinde okunuyor. Alttaki sayfadan dinleyebilirsiniz. HDD | Pronunciation in English HDD pronunciation. How to say HDD. Listen to the audio pronunciation in English. Learn more. dictionary.cambridge.org
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 11 Haziran 2022 #2 /ˌeɪtʃ.diːˈdiː/ şeklinde okunuyor. Alttaki sayfadan dinleyebilirsiniz. HDD | Pronunciation in English HDD pronunciation. How to say HDD. Listen to the audio pronunciation in English. Learn more. dictionary.cambridge.org Artı 0 Eksi Çözüm
/ˌeɪtʃ.diːˈdiː/ şeklinde okunuyor. Alttaki sayfadan dinleyebilirsiniz. HDD | Pronunciation in English HDD pronunciation. How to say HDD. Listen to the audio pronunciation in English. Learn more. dictionary.cambridge.org
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.299 Makaleler 3 Çözümler 197 11 Haziran 2022 #3 SSD'nin okunuşu İngilizce alfabesindeki telaffuzdan kaynaklı öyle. HDD'yi de "Eyçdidi" şeklinde okuyabilirsin. Ya da hard disk de geç. Uluslararası bir terim. Artı 0 Eksi
SSD'nin okunuşu İngilizce alfabesindeki telaffuzdan kaynaklı öyle. HDD'yi de "Eyçdidi" şeklinde okuyabilirsin. Ya da hard disk de geç. Uluslararası bir terim.
KS KS Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 11 Haziran 2022 #4 Teşekkürler ikinize de. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.054 Makaleler 2 Çözümler 32 11 Haziran 2022 #5 Ben Hard Disk diyorum direkt, "Eyçdi-Di" şeklinde okunabilir belki. Artı 0 Eksi
KS KS Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 11 Haziran 2022 #6 nxs dedi: Ben Hard Disk diyorum direkt, "Eyçdi-Di" şeklinde okunabilir belki. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş hocam. Artı 0 Eksi
nxs dedi: Ben Hard Disk diyorum direkt, "Eyçdi-Di" şeklinde okunabilir belki. Genişletmek için tıkla... Öyleymiş hocam.