Eski bilgisayarımdan sıfırlayabilir miyim anlamında sormuştumTakmadan olmaz, sallayın az belki boşalır içindekiler(!)
Kardeşim sende soru sormadan önce bir düşünseydin keşke, eski bilgisayar çalışıyor ve HDD LLF yapabileceğin tonla uygulama var. Eskisinde yaptığın disk biçimlendirme veya LLF yenisinde de görünür zaten.Baya komiksiniz arkadaşlar.
Boş cevap yazmak yerine yardım edin nasıl sıfırlayabilirim yazıyorum sıfırlayabilirsin yazıyor adam boş atmayın.
O konuyu bilmiyormusunuz ciddenYan tarafında ya da üst tarafında sakın sökmeyin ya da delmeyin tarzı bir çıkartma olacak. Onu deler/çıkarırsanız sıfırlanmış olur bir süre sonra. Ama tekrar kullanabilir misiniz o konuyu bilmiyorum.
Low Level Format yapacaksın.Baya komiksiniz arkadaşlar.
Boş cevap yazmak yerine yardım edin nasıl sıfırlayabilirim yazıyorum sıfırlayabilirsin yazıyor adam boş atmayın.
Dostum bilsem sormazdım zaten neyse herkes böyle devam edicek galiba.Kardeşim sende soru sormadan önce bir düşünseydin keşke, eski bilgisayar çalışıyor ve HDD LLF yapabileceğin tonla uygulama var. Eskisinde yaptığın disk biçimlendirme veya LLF yenisinde de görünür zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.